Otokar udstiller COBRA II MRAP og TULPAR på DSEI Fair i London

Otokar vil udstille cobra ii mrap og tulpari på dsei fair i london
Otokar vil udstille cobra ii mrap og tulpari på dsei fair i london

Et af Koç -koncernens selskaber, Otokar fortsætter med at demonstrere sine evner i forsvarsindustrien på global skala. Otokar, der styrker sin position i verdensforsvarsindustrien dag for dag, deltog i DSEI 17, der startede i dag i London, Englands hovedstad, og fortsætter indtil den 2021. september. På dette års gigantiske møde i forsvarsindustrien udstillede Otokar COBRA II MRAP og dets pansrede bæltekøretøj TULPAR med MIZRAK -tårnsystemet; vil introducere sine verdensberømte militære køretøjer og dets muligheder i landsystemer.

Otokar, Tyrkiets globale producent af landsystemer, tog igen sin plads i Europas største forsvarsindustri og sikkerhedsmesse. Otokar repræsenterede den tyrkiske forsvarsindustri med succes i udlandet og deltog i DSEI-messen med COBRA II MRAP Mine-Proof Vehicle og TULPAR-pansrede køretøj. Otokar, der styrker sin position i verdensforsvarsindustrien dag for dag med sin ingeniørkraft, overlegne design- og testmuligheder, produktionserfaring og gennemprøvede produkter, vil udvise TULPAR, som er meget anerkendt på global skala, med MIZRAK -tårnsystemet på messen, der varer indtil den 17. september. Otokar vil også introducere COBRA II MRAP, Mine Protected Vehicle of COBRA II, som har været i drift i vores land og rundt om i verden. Otokar vil præsentere sine verdensberømte militære køretøjer og formidle sine muligheder i landsystemer i organisationen, der vil vare i 4 dage.

Otokar General Manager Serdar Görgüç udtalte, at Otokar med sine mere end 30 års erfaring inden for militære køretøjer analyserer brugernes forventninger og behov på den bedste måde og udvikler køretøjer til de nuværende og fremtidige behov i moderne hære; ”Vores køretøjer, som alle er udviklet af vores egne ingeniører, tjener aktivt i meget forskellige geografiske områder, udfordrende klimatiske forhold og risikable områder. Vi analyserer vores brugeres forskellige behov og forventninger inden for landsystemer i forsvarsindustrien og udvikler hurtigt løsninger, der kan imødekomme disse behov med vores tekniske muligheder og overlegne F & U -faciliteter. Under messen planlægger vi at introducere vores kapaciteter inden for landsystemer for potentielle brugere, samtidig med at vi forbedrer vores samarbejde med vores eksisterende brugere. ”

Serdar Görgüç sagde, at Otokar gør en forskel på eksportmarkederne ikke kun som bilproducent, men også med sine serviceydelser efter salg og teknologioverførselskapacitet; “Vi er altid stolte og beærede over at tjene vores heroiske hær med vores køretøjer designet og fremstillet i Tyrkiet. Ud over vores land bestræber vi os på at levere de bedste produkter og tjenester mod nuværende og fremtidige trusler for vores mere end 35 forskellige brugere i mere end 55 venlige og allierede lande, herunder NATO -lande. I dag tjener næsten 33 af vores militære køretøjer aktivt inden for rammerne af NATO- og FN -styrker. Vores mål er at øge vores eksportaktiviteter og bidrage mere til udviklingen af ​​vores lands økonomi og forsvarsindustri. "

NY GENERATION ARMORED COMBAT KØRETØJ: TULPAR

Med sit navn fra den legendariske vingede hest, der beskyttede krigerne i Epos om Manas, blev TULPAR udviklet i overensstemmelse med kravene i det 21. århundrede. Otokar -design udstilles i England med MIZRAK -tårnsystemet. Køretøjet, der har høj mobilitet, ballistik og minebeskyttelse, blev testet under de hårdeste klimatiske forhold og tunge terrænforhold. Takket være sin modulopbygning reagerer TULPAR på brugernes forskellige behov med en enkelt platform. TULPAR pansret kampvogn kan bruges i forskellige missioner såsom personalebærere, luftværnskøretøjer, rekognoseringskøretøj, kommando- og kontrolkøretøj, let og mellemvægtstank med 105 mm kanon. Med sin automatgearkasse, højtydende power pack, sporophæng og affjedringsudstyr, der giver mobilitet på alle former for terræn, køretøjet udstyret med et åbent arkitekturelektronisk system og dets infrastruktur med forskellig systemintegration, kan kundespecifikke løsninger skabes. Da delsystemer som f.eks. Affjedring, hastighedsreducering og sporstrammer er designet og udviklet inden for Otokar, tilbyder de lave livscyklusomkostninger for brugeren.

BYGGET TIL DE SVÆRSTE OPGAVER: COBRA II MRAP

COBRA II Mine Protected Vehicle (COBRA II MRAP) køretøj, der gjorde opmærksom på eksportmarkederne, blev udviklet for at give høj overlevelsesevne i risikable områder. Det giver brugerne høj ballistik og minebeskyttelse, høje transportforventninger med uovertruffen mobilitet i modsætning til køretøjer i denne klasse. På grund af COBRA II MRAP's lave tyngdepunkt sammenlignet med lignende minesikre køretøjer i verden, tilbyder den overlegen mobilitet og uovertruffen håndtering ikke kun på stabiliserede veje, men også på terrænet. Mindre synlig med sin lave silhuet tilbyder køretøjet logistiske fordele for sine brugere på slagmarken med sin modulære struktur. Køretøjet, der har kapacitet til at bære op til 11 personer med forskellige layoutmuligheder, kan konfigureres som 3 eller 5 døre i overensstemmelse med brugerens krav.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar