Pamukkale University rekrutterer 12 arbejdere

Pamukkale University vil rekruttere arbejdere
Pamukkale University vil rekruttere arbejdere

At blive ansat i Pamukkale University Health Research and Application Center Directorate/University Hospitaler, inden for rammerne af bestemmelserne i artikel 657/D i lov om embedsmænd nr. 4, arbejdsret nr. 4857, forordning om procedurer og principper Anvendt ved rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer er det tyrkiske arbejdsformidling (İŞKUR) som følger: "12 faste medarbejdere" vil blive taget, som fordelingen er vist i nedenstående tabel.

Kandidater, der opfylder betingelserne i meddelelsen, kan ansøge inden for 5 dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​meddelelsen på det tyrkiske arbejdsformidlings websted (İŞKUR) ved at logge ind med deres TR -id -nummer og adgangskode via linket "Jobsøger" på internetadressen til esube.iskur.gov.tr. Ansøgninger forlænges indtil udgangen af ​​den første følgende hverdag, hvor ansøgningsfristen falder på en ferie.

Ansøgnings startdato: 13.09.2021

Ansøgningsfrist: 17.09.2021

For detaljer om annonce KLIK HER

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar