Præsident Erdoğan aflagde et studiebesøg på Akkuyu NPP -webstedet

erdogan aflagde et studiebesøg på akkuyu ngs -feltet
erdogan aflagde et studiebesøg på akkuyu ngs -feltet

Præsident for Republikken Tyrkiet Recep Tayyip Erdogan besøgte byggepladsen for landets første atomkraftværk. Erdogan blev ledsaget af vicepræsident Fuat Oktay, minister for energi og naturressourcer Fatih Dönmez og finans- og finansminister Lütfü Elvan samt transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu.

Den officielle delegation var på Akkuyu NPP -stedet med Aleksey Yerhov, den russiske ambassadør i Ankara, og Aleksey Likhachev, general manager for det russiske statsatomenergiorganisation Rosatom, og AKKUYU NÜKLEER A.Ş. Velkommen af ​​General Manager Anastasia Zoteeva.

Præsident Erdoğan, der blev informeret om projektets fremskridt på området, mødtes også med unge tyrkiske ingeniører, der blev uddannet på universiteter i Rusland som en del af Akkuyu NPP -personaleforberedelsesprogrammet.

Anlægsarbejdet på Akkuyu NPP -stedet udføres samtidigt på stedet for kraftværkets 4 kraftenheder. På byggepladserne i 1. og 2. kraftenheder er hoved- og hjælpebyggerier allerede ved at blive bygget, mens udstyret samles. Mens kerneaflederen og tørreaktorbeskytteren er blevet installeret i reaktorbygningen i den 1. kraftenhed indtil videre, fortsætter armerings- og betonhældningsværkerne i konstruktionskonstruktionerne og bygningerne til installationen af ​​komponenterne i hovedcirkulationsrørledningen (ASBH), som vil kombinere dampgeneratorer og hovedudstyret i NGS første cyklus..

Præsident for Republikken Tyrkiet Recep Tayyip Erdoğan og Ruslands præsident Vladimir Putin deltog i den banebrydende ceremoni for den 3. magt -enhed ved hjælp af videokonferencemetode i begyndelsen af ​​marts.

I marken blev forstærkning af grundpladerne i reaktorsektionen og turbinebygningen på byggepladsen i den 3. kraftenhed og hældning af beton på dens fundament afsluttet.

På byggepladsen for den 4. kraftenhed udføres udgravning af fundamentgraven i henhold til den begrænsede arbejdstilladelse, der blev opnået den 30. juni 2021. Den dokumentationspakke, der kræves for at opnå byggetilladelsen til Akkuyu NPP's 4. kraftenhed, er i øjeblikket under revision af den tyrkiske nukleare tilsynsmyndighed.

Aleksey Likhachev, General Manager for Russian State Atomic Energy Agency Rosatom, afgav følgende erklæringer vedrørende spørgsmålet: ”Samarbejdet mellem Rusland og Tyrkiet inden for atomteknologi er strategisk, og det vigtigste projekt på dette område er Akkuyu NPP -projektet . I dag udføres fuldgyldige byggearbejder på stedet samtidigt på tre kraftenheder. Dette er et unikt stort projekt til internationale NPP -byggeprojekter. Byggeriet fik et hidtil uset tempo. Jeg vil gerne konstatere, at som et resultat af den fælles indsats er der etableret venlige og konstruktive forbindelser mellem russiske og tyrkiske virksomheder, og at alle arbejder foregår i overensstemmelse med den planlagte tidsplan. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar