Underwater Robot Race Startede på TEKNOFEST 2021

Undervands robotløb er startet på teknofest
Undervands robotløb er startet på teknofest

Konkurrencen Unmanned Underwater Systems, arrangeret af ASELSAN som en del af TEKNOFEST Aviation, Space and Technology -festivalen, har til formål at producere og udvikle undervandsbiler designet af unge mennesker, der kan udføre fjernstyrede eller autonome missioner. Blandt de 371 hold, der ansøgte om konkurrencen, hvor gymnasium, universitet og ph.d. -studerende deltog, kæmper 56 hold, der havde ret til at deltage i konkurrencen, om mesterskabet. Kampen med undervandsrobotter, som kan udføre forskellige multifunktionelle opgaver autonomt med kunstig intelligens, fortsætter indtil den 19. september ved ITU Olympic Swimming Pool.

Unge mennesker bestemmer fremtiden for undervandsverdenen ...

I dag får undervandsforskning betydning i civile og militære anvendelser, især for at beskytte og undersøge naturressourcer og for at sikre national sikkerhed. Baseret på disse behov leder Unmanned Underwater Systems Competition udviklingen af ​​unikke køretøjer til produktion af autonome undervandsbiler i vores land. Undervandsrobotter, der sikrer, at punkter som tryk, synsfelt og kommunikation udføres under mere passende forhold, mens de udfører deres opgaver under havet; spiller en enorm rolle i at gøre bunden af ​​vores hav til et kontrollerbart sted. Undersøiske køretøjer, der bruges i mange ubådsaktiviteter såsom eftersøgning og redning, havrensning, havbundstest og analyser, viser, at de allerede har en betydelig plads i fremtidens robotteknologier.

I konkurrencen, hvor scoring og evaluering udføres forskelligt i hver kategori, vil førstepræmien være 35 tusinde TL værd, andenpræmien være 25 tusind TL, og tredjepræmien være 15 tusinde TL for holdene, der rangerer i Grundkategori. I den avancerede kategori vil førstepræmien være 50 tusind TL, andenpræmien være 40 tusind TL, og tredjepræmien vil være 30 tusind TL. Holdene, der sigter mod at fuldføre de opgaver, der påtages sig i konkurrenceområdet og forretningsplanerne i området på den bedste måde, vil blive vinderne af prisen Best Team. Den mest originale designpris vil blive givet til holdene ved at overveje kriterierne for overholdelse af designbetingelser, originalitet og evaluering i henhold til undervand og alle undersystemer. Indenlandske og originale produkter, der er kompatible med den nyeste højteknologi, vinder prisen for den mest originale software. De vindende hold modtager deres priser på TEKNOFEST, der afholdes i Istanbul Atatürk Lufthavn mellem 21.-26. September. Unge mennesker, der har ideer, projekter og producerer i overensstemmelse med målene for National Technology Move, kommer igen sammen i år på TEKNOFEST, centrum for entusiasme og spænding.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar