Hvordan ansøger man om et offentligt job via e-forvaltning?

Sådan søger du et job fra staten til offentligheden
Sådan søger du et job fra staten til offentligheden

Ansættelse af personale til offentlige institutioner vil nu blive foretaget fra et enkelt punkt. Efter arbejdet udført af Presidential Human Resources Office blev den offentlige rekrutteringstjeneste inkluderet i e-forvaltning. Så hvordan søger man et job fra e-forvaltning til regeringspersonalet gennem 'karriereporten'?

Serviceområdet for e-forvaltning er udvidet. Nye er blevet tilføjet til e-forvaltning, som omfatter næsten 803 tjenester, der tilbydes af 6 institutioner. En af dem var karrieren gateway offentlig rekrutteringstjeneste. Offentlig rekruttering sker via e-forvaltning.

En ny service vil blive tilføjet til e-forvaltning, og behovet for at rekruttere personale til offentligheden vil blive skabt via 'Career Gateway'. Dem, der vil søge job i offentlige institutioner, spekulerer på, hvordan man ansøger om personalerekruttering, embedsmand, ansættelse af kontraktpersonale. Hvordan søger man et job hos e-Government? Hvor søger man om et rekrutteringsjob for offentligt personale?

Hvordan søger man et job via e-forvaltning?

Efter de arbejder, der er udført af præsidentens personalekontor og ministeriet for transport og infrastruktur, vil ansøgninger om tiltrædelse i regeringen nu blive indgivet via e-forvaltning. De rekrutteringer, der skal foretages til offentligheden, vil derfor blive foretaget via applikationsskærmen 'karrieredør', der skal oprettes via systemet til de institutioner, der har udsendt personalemeddelelser.

Blandt de nye applikationer, der blev introduceret i e-forvaltningen, er der også tilmeldingsskolens forespørgselstjeneste ved folkeskoleadressen i Ministeriet for National Uddannelse. Samtidig vil ansøgningen fra det nationale forsvarsministerium, ansøgninger om lejehjælp til pårørende til martyrer og veteraner nu finde sted i e-forvaltning. Derudover vil TOKİ-skødeoverførselstjenester nu være tilgængelige i e-forvaltning. Blandt de nyskabelser, der blev bragt til e-Government-applikationen, var spørgsmålet om gælden til HGS og OGS, som er transitsystemet for veje, broer og tunneler.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar