Mersin Metropolitan Kommune Buskøb Udbudsresultat

Mersin storbykommune buskøb udbudsresultat
Mersin storbykommune buskøb udbudsresultat

Mersin Metropolitan Kommune tilbyder komfortable og moderne køretøjer til borgerne med sin fornyede transportflåde. Metropolitan Kommune, som foryngede sin transportflåde ved at udskifte de gamle modelbusser med lav passagerkapacitet med nye, afholdt et udbud om at købe 56 mellemstore busser. Udbudsvurderingsprocessen for busserne, hvoraf 30 tages i brug i centrum af Tarsus og 26 i andre distrikter, fortsætter.

Moderne og komfortable biler kommer

Ved at trykke på knappen for at forny 156 busser, der er udløbet i offentlige transporttjenester for at forynge sin flåde, har Metropolitan Kommune i første omgang købt 56 køretøjer. I udbuddet, hvor Anadolu Isuzu, Karsan Otomotiv og BMC deltog, gav Karsan Otomotiv det bedst egnede tilbud. Når evalueringsprocessen for udbuddet er afsluttet, vil borgerne rejse i nye, komfortable og moderne køretøjer. Metropolitan Kommune planlægger at købe 100 flere køretøjer i fremtiden for at forynge sin flåde.

Busser er både brændstof- og vedligeholdelseseffektive og miljøvenlige.

Mellemstore busser, der har funktionen i 8-9 meters bånd, er velegnede til handicappede såvel som deres brændstofeffektive funktion. Mens gamle køretøjer forbruger 100 liter brændstof pr. 44 kilometer, forbruger de nye busser, der skal købes, 100-22 liter brændstof pr. 26 kilometer. Med brugen af ​​brændstof, der vil falde med cirka 50%, opnås både besparelser, og mængden af ​​kuldioxid og kulilte, der frigives til miljøet, falder. Køretøjerne, der vil være velegnede til den smalle og skarpe vejstruktur i landlige kvarterer, vil også sikre en sikker trafikafvikling.

De lave vedligeholdelsesomkostninger for nye biler medfører også ekstra besparelser. Da gamle biler, der er udgået, konstant fungerer, vil vedligeholdelsesomkostninger, der når op på cirka 50 tusind lira pr. Køretøj og 2 millioner 800 tusind lira om året, falde med 3 tredjedele med nye køretøjer. Uafbrudt transporttjeneste vil blive leveret til borgerne ved at minimere afbrydelsen af ​​rejser på grund af de køretøjer, der ofte går i stykker.

Friskluftindgang og forstærket klimaanlæg, specielt sikkerhedsudstyr (mnvr), sporingssystem, kollisionsdetekteringssystem, wi-fi service, mobiltelefons opladningssystem, uafhængig affjedring, yderligere foranstaltninger mod korrosion, øjeblikkelig temperatursensorkontrol og brændstofforbrug Busserne , der skiller sig ud med deres økonomiske træk, vil stå til tjeneste for borgerne efter afslutningen af ​​de tekniske processer.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar