Studerende, der er berettiget til at blive i IMM -sovesale, begynder at bosætte sig

Studerende, der har ret til at blive i ibb -sovesale, begynder at bosætte sig
Studerende, der har ret til at blive i ibb -sovesale, begynder at bosætte sig

For første gang i sin historie har IMM åbnet et licenseret elevkollegium i henhold til europæiske standarder i overensstemmelse med studenters sovesalbestemmelser. I første fase blev ansøgningsresultaterne fra sovesalene, der blev udarbejdet til kvindelige studerende, annonceret. I løbet af 1-ugers ansøgningsperiode blev der modtaget 4 18 anmodninger. Som et resultat af de omhyggeligt undersøgte ansøgninger; 625 kvindelige studerende havde ret til at blive i IMM -sovesale. En kvote på 10% er forbeholdt martyrer og veteraner i IMM -sovesale. Studerende, der ansøger, vil kunne finde ud af, om de har tjent retten til at bosætte sig eller ej, på yurt.ibb.istanbul, med deres TR -id -numre.

Studenter sovesale, et af løfterne fra Istanbul Metropolitan Kommunes (IMM) præsident Ekrem İmamoğlu, er blevet til liv. Placeringsprocedurer blev afsluttet i tre IMM -sovesale, hvor kvindelige studerende ansøgte mellem 31. august og 6. september. 6 kvindelige studerende fik ret til at bosætte sig på sovesale, der modtog 4 ansøgninger inden for en 18-dages periode. Studerende vil være i stand til at blive i IMM-sovesale for kun 625 TL om måneden i studieåret 2021-2022.

PLACERING UDFØRES I HENHOLD TIL SCORING

Mens studerende vælges til sovesale, hvoraf den ene er placeret i Beyoğlu Örnektepe og to i Avcılar, licenseret af Ministeriet for Ungdom og Sport; Der blev brugt et gennemsigtigt og fair system. Der blev oprettet point for 4 tusinde 18 kandidater. At være statsuniversitetsstuderende og blive placeret på et privat universitet med 100 procent stipendium var blandt de betingelser, man søgte.

SÆRLIG KVOTE FOR MARTYRS OG GAZIERS BØRN

I systemet, hvor 10% kvote er forbeholdt martyrs og veteraners børn, afspejler kommer fra katastrofeområder også positivt om scoren for at bosætte sig i kollegierne. Andre kriterier, der påvirker placeringsscoren, omfatter; Ved at blive bosat på universitetet ved den første indgang til eksamen, blev familiens samlede indkomst, uanset om forældrene er i live eller ej, om de er skilt eller gift, og at have succes i internationale konkurrencer også inkluderet.

MÅL TUSIND MENNESKER

I den første fase vil 625 kvindelige studerende blive betjent i de tre piges sovesale, der blev åbnet i Avcılar og Beyoğlu. Det sigter mod, at denne kapacitet vil nå 1000 mennesker med mændenes sovesal, der er planlagt til at blive åbnet i Gaziosmanpaşa i anden halvdel af træningskalenderen. Valget af IMM -sovesale blev foretaget ved at prioritere det sikre miljø. Der blev taget hensyn til afstanden til transportnetværket og universiteterne. I IMM -sovesale, hvor handicappede ikke glemmes, er nogle værelser blevet gjort tilgængelige ved at udstyre dem med udstyr og ejendele, som eleverne har brug for.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar