Bombeaktion forhindret i Gaziantep takket være politiets opmærksomhed

Takket være politiets opmærksomhed i Gaziantep blev bombeaktionen forhindret.
Takket være politiets opmærksomhed i Gaziantep blev bombeaktionen forhindret.

Efter at Gaziantep Provincial Police Department modtog oplysninger om, at terrororganisationen PKK/KCK-PYD/YPG søgte handling mod de områder, hvor sikkerhedsstyrker, offentlige institutioner og organisationer og offentligheden var koncentreret, blev sikkerhedsforanstaltningerne øget i hele provinsen.

Teamerne i Gaziantep Provincial Police Department tog de nødvendige forholdsregler i regionen, efter at en mistænkelig pakke blev set i 100. Yıl -parken, der ligger bag guvernørkontoret i Şehitkamil -distriktet. Den mistænkelige pakke blev detoneret på en kontrolleret måde af Bomb -bortskaffelsesteamene ved hjælp af en Jammer.

Ifølge de første bestemmelser blev det fastslået, at der var et håndlavet sprængstof i den mistænkelige pakke.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar