Fra marokkansk havn til Dnepr -broen, Tosyalı -signatur

Tosyalıs underskrift fra Marokkos havn til Dnepr -broen
Tosyalıs underskrift fra Marokkos havn til Dnepr -broen

Tosçelik Spiral Boru, en af ​​Tyrkiets globale stålproducent Tosyalı Holding -selskaber, skiller sig ud på internationale markeder i 2021 med mange store internationale projekter lige fra Ukraine til Marokko, fra Italien til Senegal.

Tosyalı Holding fortsætter med at udføre succesfulde arbejder i verdens jern- og stålindustri med sine 3 faciliteter og 30 virksomheder i 19 kontinenter. Tosçelik Spiral Boru, et af de førende selskaber i Tosyalı Holding, skiller sig ud i internationale projekter med mange internationale projekter, det er involveret i i 2021.

Tosçelik Spiral Boru er i år blevet den pålidelige forretningspartner for mange verdensgigantvirksomheder som rørleverandør af fem forskellige internationale projekter lige fra Ukraine til Marokko, fra Italien til Senegal.

Tosçelik signatur på Dnjepr -broen i Kremenchuk, Ukraine

Et af de vigtige projekter, Tosçelik Spiral Boru har påtaget sig i år, er Kremenchuk Dnepr -broen i Ukraine. Tosçelik Spiral vil levere stålrørrørene, der skal bruges til opførelsen af ​​en 2 km lang 720 meter skrå hængebro og nærme sig viadukter, der forbinder øst- og vestsiden af ​​byen Kremenchuk i Poltova -regionen ved Dnjepr -floden. Produkterne bliver lastet fra Iskenderun Tosyalı -havnen og leveret til brobyggeriet på Dnepr -floden med særlige skibe. Leveringen af ​​den første fase af projektet med i alt 7.500 tons er planlagt til at blive foretaget i år, og leverancerne af anden fase er planlagt til at blive realiseret i 2022.

Nador Port, Vestafrikas søfartscentral

Det har til formål at forvandle byen Nador, der ligger på Marokkos Middelhavskyster og et vigtigt logistikpunkt i Nordvestafrika, til en transportbase inden 2023. I denne sammenhæng har Tosçelik påtaget sig en del af forsyningen af ​​2.8 tons stålrør i Nador West Med Port Complex -projektet til en værdi af 40.000 milliarder euro, støttet af europæiske og afrikanske udviklingsbanker. Tosçelik Spiral sender 50 tons stålpælerør op til 25.000 meters længde fra Tosyalı Havn i Iskenderun til Marokko.

Tosçelik er ved den største bulkfragthavn i Vestafrika.

Tosçelik Spiral vil også levere pælerørene til Bargny-Sendou Port Solids Bulk Terminal, som ligger 25 km syd for Dakar, hovedstaden i Senegal, og har til formål at gøre Senegal til et vigtigt center for bulkfragt på Afrikas vestkyst. I projektets anden fase, der udføres af ETERMAR, en af ​​Portugals førende marineentreprenører, vil der blive bygget en 35.000 meter kajplatform, hvor fire skibe på op til 360 DWT hver kan lægge til kaj på samme tid. Som et resultat af projektet vil den største bulkgodshavn i hele den vestafrikanske region blive taget i brug. Inden for projektets rammer vil Tosçelik Spiral producere 2.500 tons stålrør i længder på 23-27 meter, indlæse dem fra Iskenderun Tosyalı-havnen og levere dem til Dakar-havnen.

Tosçelik Spiral deltager i to vigtige projekter i Italien

Ud over disse projekter i Ukraine, Marokko og Senegal blev Tosçelik Spiral rørleverandør af to store projekter i Italien i 2021. Virksomheden vil levere to tusinde tons stålrør til udbuddet af Entre Acque Umbre Toscane. Det vil også anskaffe cirka 10 km stålrør til at udføre arbejdet inden for rammerne af projektet 'Irrigation of the Monsoon River Valley'.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar