Spacex lancerer Tyrkiets første nationale kommunikationssatellit Türksat 6A

Tyrkiets første nationale kommunikationssatellit -turksat lancerer en bjørn spacex
Tyrkiets første nationale kommunikationssatellit -turksat lancerer en bjørn spacex

"Space X" lancerer den første nationale kommunikationssatellit Türksat 6A. Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu annoncerede, at kontrakten om lanceringstjenesteudbydelse af Türksat 2022A -satellitten, som planlægges afsluttet i 6, blev underskrevet mellem Türksat og SpaceX.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu afgav udtalelser om nationale satellitundersøgelser. Karaismailoğlu, TÜRKSAT-6A National Communications Satellite Project Contract og dens tillægsprotokol, med deltagelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan, transport- og infrastrukturministeriet, TÜBİTAK og TÜRKSAT A.Ş. Han mindede om, at det officielt startede med underskrivelsen af

Da han bemærkede, at samlingen, integrationen og afprøvningerne af TÜRKSAT-6A-satellitten blev udført i Space Systems Integration and Test (USET) Center, sagde Karaismailoğlu: “Projektets tekniske modelintegrationsaktiviteter er afsluttet, og testfasen er begyndt. I 2021 forventes det, at integrationsaktiviteterne for satellitflyvningsmodeller vil blive afsluttet, og miljøtestfasen vil blive startet. TÜRKSAT-6A satellit; Det vil også blive udsat for standard- og kommercielle testfaser, der accepteres i satellitindustrien. ”

Satellitten er planlagt til at lancere i første kvartal af 2023

Med angivelse af, at projektet vil gøre Tyrkiet i stand til at være blandt de 10 lande, der kan producere kommunikationssatellitter, understregede Karaismailoğlu, at produktions- og testprocessen for den satellit, der skal produceres, planlægges afsluttet i slutningen af ​​2022 og blive lanceret inden for den første kvartal 2023.

FØRSTE KONTRAKT DIREKTE UNDERSKRIVES MED LASKEREN

Lanceringstjenesterne for TÜRKSAT-6A-satellitten leveres af TÜRKSAT A.Ş. Karaismailoğlu udtrykte, at det er hans ansvar, og fortsatte sine forklaringer som følger:

”I denne sammenhæng udføres de nødvendige undersøgelser og forberedelser i samarbejde med projektlederinstitutionen TÜBİTAK UZAY og andre interessenter. Løsninger og forslag fra mange launcher -virksomheder blev omhyggeligt undersøgt for levering af lanceringstjenester. Som et resultat af evalueringerne og forhandlingerne blev Falcon-9-raketten fra Space X, der ligger i USA, som tilbyder den bedste løsning med hensyn til både tekniske, administrative og økonomiske aspekter, valgt som affyringsrampe. I denne sammenhæng, Türksat og Space Exploration Tech. Corp. (Space X) -selskabet underskrev kontrakten om levering af lanceringstjenester til TÜRKSAT-6A-satellitten. Denne kontrakt er også underskrevet af TÜRKSAT A.Ş. Det er den første kontrakt, der er underskrevet direkte med opsendelsesfirmaet i stedet for satellitproducenten for lanceringstjenesten. Aktiviteter og transaktioner inden for rammerne af den nævnte kontrakt om indkøb af servicetjenester udføres af TÜRKSAT A.Ş. Det vil blive udført med kyndigt personale. ”

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar