Vi vil se flere krydstogtskibe i vores lands havne i 2022

Vi vil se flere krydstogtskibe i vores lands havne i
Vi vil se flere krydstogtskibe i vores lands havne i

Salgsfremmende aktiviteter tiltrækker fortsat gigantiske krydstogtskibe til vores lands havne. IMEAK Shipping Chamber deltager i Seatrade Cruise Global Fair, der åbnes på Miami Beach Convention Center i Miami, USA, verdens vigtigste møde i krydstogtindustrien. I organisationen, som var planlagt til at blive afholdt i april, men blev udskudt til den 27.-30. September 2021 på grund af pandemiske foranstaltninger, vil tyrkiske havne blive forfremmet på standen for det tyrkiske turistfremme- og udviklingsagentur.

Yusuf Öztürk, formand for bestyrelsen for IMEAK Chamber of Shipping İzmir Branch, erklærede, at de vil mødes med verdens største krydstogtoperatører på messen i Miami og sagde: "Vi vil føre forhandlinger med krydstogtselskaber om at inkludere vores lands havne i deres 2022 -programmer. "

UDSTILLINGER VIL vokse til offentligheden

Med angivelse af, at global krydstogtturisme blev foretrukket af 28 millioner passagerer før pandemien og nåede en størrelse på 35 milliarder dollars, sagde Öztürk, at industrien stoppede pludseligt i 19 på grund af den globale Covid-2020-epidemi, og mange skibe blev sendt til genbrug. Öztürk sagde: ”I overensstemmelse med sundhedsprotokollerne foretog virksomhederne prøvekørsler med et lille antal skibe, et begrænset antal havne og passagerer med sæsonen 2021. Det forventes, at flere skibe vil sejle fra sæsonen 2022 takket være disse sejlers moral og instillationsindsats. Intet skib er bygget til at vente i havn. Vi tror, ​​at alt efter pandemiens forløb vil rejser stige, og andre skibe vil følge et skib. Som IMEAK Shipping Chamber vil vi fortsat forklare vores lands havne og krydstogtindustri på alle platforme. Vi tror på, at vi vil se mange krydstogtskibe i tyrkiske havne i den nye sæson, og at sejladserne vil udvide til offentligheden som en sten kastet i vandet og omfatte vores lands havne, ”sagde han.

FORTSÆT UDEN FREMME

Med udtryk for, at tyrkiske havne slog en rekord med 2013 millioner 2 tusinde passagerer i 240, sagde Öztürk, at antallet af skibe steg til 2018 og antallet af passagerer til 250 tusind i 220 på grund af krydstogtoperatørernes orientering til Fjernøsten, især til Kina og sikkerhedsopfattelsen over for regionen efter det arabiske forår. Han sagde, at han faldt. Med angivelse af, at stigningen, der startede i 2019, fortsatte indtil pandemien, udtalte Öztürk, at krydstogtindustrien hurtigt tilpassede sig pandemiske forhold.

Öztürk sagde: ”Som Izmir -filialen til IMEAK Chamber of Shipping har vi deltaget i Seatrade Cruise Global Fair, verdens vigtigste krydstogtplatform, der har været afholdt i USA siden 2014. Vi etablerede vigtige forbindelser som et resultat af produktive bilaterale møder med krydstogtoperatører, især på messen 2018. Men på grund af pandemien blev vores forventninger ikke opfyldt. Vi ødelægger ikke vores moral, vi fortsætter vores salgsfremmende aktiviteter uden afbrydelse. Vi deltager regelmæssigt i møderne i Middelhavsområdet Cruise Ports Association-MedCruise, verdens største krydstogthavneorganisation, som IMEAK Chamber of Shipping er medlem af i 2019. Vi bidrager til bestræbelserne på at udvikle sektoren i Middelhavet med denne organisation, der repræsenterer 31 havne og 140 virksomheders medlemmer i 34 lande ”.

RESERVATIONER STYRKER OPTIMALITETEN

Öztürk understregede, at İzmir er blevet valgt som den bedste krydstogtdestination i Europa fire gange i træk, “Flyvninger til İzmir startede i 2003 med kun 3 tusinde passagerer. I 2012 oplevede vi 552 passagerer. Små krydstogtskibe nærmede sig sidst vores by i 2017. Vi håber at se krydstogtskibe i Izmir efter en lang pause med accelerationen af ​​rejser i Middelhavet og åbningen af ​​Istanbul Galataport Havn. Ege Ports Kuşadası Havn modtog 650 reservationer næste år, og MSC Cruises meddelelse om, at den vil starte aktive rejser til Tyrkiet, styrker vores optimisme. Vi tror, ​​at ekspeditioner vil accelerere fra 2022, og der vil blive oplevet et stærkt opsving i de følgende år. Vi forventer, at İzmir vil blive et vigtigt stoppested med støtte fra Istanbul Galataport Havn, der planlægger at være vært for tre millioner passagerer årligt. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar