Ali Mountain Funicular Line Projektfremgang trin for trin

ali mountain funicular line -projektet skrider frem trin for trin
ali mountain funicular line -projektet skrider frem trin for trin

Ali Mountain Funicular Line, det vigtigste projekt i Talas 'historie, skrider frem trin for trin. Efter prækvalifikationsudbuddet, der blev afholdt i de sidste dage, blev de tekniske filer udarbejdet af virksomhederne leveret i dag. Udbudskommissionen accepterede de tekniske filer, der blev udarbejdet af 8 prækvalificerede virksomheder vedrørende Ali Mountain Funicular Line -projektet.

Med en kort redegørelse om processen påpegede viceborgmester i Talas Kommune İsmail Güngör, at det historiske projekt skrider frem trin for trin og sagde: "I sidste måned lavede vi prækvalifikationsudbuddet. I dag modtog vi de tekniske filer fra 8 virksomheder, der modtog prækvalifikation. Derefter vil vi have en times tekniske interviews med disse virksomheder. Som følge af tekniske filoplysninger og forhandlinger vil vi som kommune lave de tekniske specifikationer og gå til byggeriet. Vi tager en bestemt holdning til at realisere dette største projekt i Talas 'historie, og vi går skridt for skridt fremad. "

100 MILLION LIRA BUDGET TIL ALI MOUNTAIN

Talas borgmester Mustafa Yalçın afgav også en erklæring om emnet: “Ali Mountain er et af de vigtigste paragliding -steder i Tyrkiet. Her arrangerer vi luftsportskonkurrencer i verdensklasse. Med dette aspekt vil Ali Mountain Funicular Line være et projekt, der skal støtte civil luftfart og international luftsport. Det vil også tjene naturelskere, bjergbestigning og ekstremsportentusiaster. Mount Ali Master Plan, med dets faciliteter, faciliteter og aktiviteter, vil være den første i Tyrkiet og vil tilføre meget til Kayseri. Vi planlægger at gennemføre alle projekterne i Ali Mountains generelle masterplan med et budget på 100 millioner lira. ” han havde talt.

HVAD INDEHOLDER ALI MOUNTAIN FUNICULAR LINE?

Den har en længde på omkring 1.300 m og endda 1.261 m. 1.766 m fra dens højde. op til 505 m. højden udsendes. Der vil være 46 stationer, den nedre station, den øvre station og den 360-graders gangbro mellemstation på linjen, der vil strække sig med et gennemsnit på 3% hældning. Med kabiner med en kapacitet på 60 personer kan 1.200 passagerer transporteres i timen. 20 og 120 m på strækningen. To broer vil blive bygget i længden. Der vil også være sociale faciliteter til at spise, drikke og hvile samt forskellige sports- og underholdningsaktiviteter på stationerne.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar