Autoshow 2021 Mobility Fair åbner for digitale besøg for første gang i morgen

autoshow mobilitet messe åbner for digitalt besøg for første gang i morgen
autoshow mobilitet messe åbner for digitalt besøg for første gang i morgen

Autoshow 2021 Mobility messe møder bilentusiaster den 14.-26. September. Den første digitale messe, der mødes med pressemedlemmer den 13. september og alle bilinteresserede den 14. september, fortsætter indtil den 26. september.

I organisationen, der vil blive afholdt med temaet "Mobilitet" af Automotive Distributors Association (ODD), vil besøgende for første gang kunne undersøge motorcykler og scootere samt biler og lette erhvervskøretøjer.

Du kan besøge webstedet gratis

Til Autoshow 2021 Mobility -begivenheden, hvor energien ikke falder et øjeblik, kan du besøge messen gratis på webstedet.

Mere end 35 modeller af 250 mærker og forskellige overraskelser vil blive præsenteret for bilentusiaster sammen med deres tilhængere på Autoshow, som vil være scenen for de første med temaet mobilitet.

I det digitale er Autoshow åbent døgnet rundt, ubesvarede aktiviteter kan ses med tilbagevirkende kraft, ikke kun adgang til den bærbare computer eller computer, men også på mobile enheder. Det vil være muligt at besøge den digitale messe uden at downloade en applikation på alle enheder såsom telefoner og tablets.

Derudover vil begivenheder og paneler blive sendt samtidigt på Bloomberg Ht tv -kanal og i messens konferencesal. Under messen i Bloomberg Ht vil programmet 'Automotive Summit' blive afholdt med deltagelse af sektorens ledere, og alle aspekter af branchens nutid og fremtid vil blive diskuteret.

Med hensyn til messen sagde ODD's bestyrelsesformand Ali Bilaloğlu: "I år bringer vi Autoshow til sine besøgende den 14.-26. September med temaet" Mobilitet "som Tyrkiets første digitale Autoshow ved at tilpasse det til behovene og teknologierne i vores tid. Vi tror på, at denne digitale platform, der vil samle mange bilmærker og være tilgængelig for alle fra hele verden, vil bidrage til at fremme vores lands bilindustri. I verden kommer bæredygtighed, digitalisering, effektivitet, mobilitet i forgrunden og kommer ind i vores liv. Under hensyntagen til disse begreber har vi valgt en tilgang, hvis spænding begynder digitalt og understøttes fysisk. '' Sagde han.

ODD Generalkoordinator Dr. Om messen sagde Hayri Erce: ”I mere end halvandet år gennemgik vi en meget intens forberedelsesproces med vores mærker, bureauer og tilhængere. Først og fremmest vil vi gerne takke alle, der har bidraget. Autoshow 13 Mobility-messen, der åbnes for besøget af dine værdsatte pressemedlemmer den 14. september og for alle bilinteresserede den 26.-2021. September, bliver den mest ambitiøse digitale organisation i år. Vores påstand er det nærmeste Autoshow til det fysiske i digital. Med panoramabilledteknologien, som er en særlig teknologi, vil besøgende kunne vandre rundt i udstillingsområdet.

På tribunerne, der er specielt forberedt til messen, vil alle besøgende få adgang til 3D -modeller, tekniske og hardware -funktioner, lave en live -forbindelse og lave en prøvekørsel. Messeområdet består af syv separate haller. Der er også en mikromobilitetshal med køretøjer som motorcykler og scootere. Vores messe er gratis, den kan tilgås fra odd.org.tr -webstedet uden at downloade applikationen. ''

Tilhængerne af messen var mærkerne CASTROL, Otokoç Otomotiv, Garanti BBVA, Autorola, Continental, sahibinden.com, IPSOS og Otostat.

Dem, der ønsker at følge udviklingen i messen nøje, kan også følge autoshowodd sociale medier -konti.

Det bliver en fornøjelig og spændende oplevelse for både deltagende mærker, sektorrepræsentanter, der har forberedt sig længe, ​​og bilentusiaster, der længe har ønsket at se bilverdenen sammen.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar