Breeze Airways bestiller 20 ekstra A220-300 fly

breeze airways bestilte yderligere fly
breeze airways bestilte yderligere fly

Breeze Airways, der startede flyvninger i maj 2021, med hovedsæde i Utah, USA, meddelte, at det har bestilt 20 ekstra A220-300-fly fra Airbus, samtidig med at det promoverede sine nye flybeklædninger. Disse 20 tidligere ikke oplyste ordrer bringer Brieses samlede antal ordrer til 80, mens Airbus vil levere den første ordre i 2021. kvartal 4.

Flyets nye maling er færdiggjort på Airbus 'facilitet i Mobile, Alabama, hvor Airbus vil levere cirka en A6,5 om måneden til Breeze i løbet af de næste 220 år. Breeze Airline planlægger at starte flyvninger med sin Airbus -flåde i andet kvartal 2022.

Det er angivet, at den overlegne effektivitet af A220 vil understøtte det nye flyselskabs forretningsmål med lave billetpriser og høj fleksibilitet rejseoplevelser, mens Breeze forventes at levere uafbrudt service til overkommelige priser mellem begrænsede serviceruter i hele USA.

Da Breeze begynder at operere i maj 2021, er det første A220, der blev introduceret med den nye beklædningsproces, det første nye fly, der blev opereret af flyselskabet.

Airbus A220 er det eneste fly specielt fremstillet til 100-150 sædet markedet og flyver med state-of-the-art aerodynamik, avancerede materialer og Pratt & Whitneys nyeste generation PW1500G gearede turbofan motorer. Ved hjælp af de nyeste teknologier vises A220 som det mest støjsvage, reneste og mest miljøvenlige fly i sin kategori. Sammenlignet med tidligere generations fly er flyet 50 procent mere støjsvagt med op til 25 procent lavere brændstofforbrug pr. Sæde og cirka 50 procent lavere NOx -emissioner end branchestandarder.

Over 170 A220 -fly er blevet leveret til 10 operatører i Asien, Nordamerika, Europa og Afrika, hvilket beviser alsidigheden i Airbus 'nyeste familiemedlem.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar