Bursa Metropolitan Kommune vil købe 40 chauffører

bursa storbykommune vil købe sofaer
bursa storbykommune vil købe sofaer

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 40 adet otobüs şoförü alımı yapılacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan BURULAŞ tarafından yayınlanan duyuruya başvuru yapmak isteyen kişilerin aşağıda belirtilen niteliklere sahip olması zorunludur.

Bursa belediyesi otobüs şoförü alımı ilanları için son başvuru tarihi 12.9.2021. Burulaş işçi alımı için başvurular aşağıda yazılı olan adres üzerinden yapacaktır. Merinos AKKM Bursa insan kaynakları istihdam ofisi.

bursa storbykommune vil købe sofaer

Hvad er ansøgningskravene?

Personer, der ansøger om reklamer for rekruttering af chauffører i Bursa, må ikke have noget at gøre med militærtjeneste, skal mindst være folkeskoleeksamen og være tyrkisk statsborger.

Burulaş işçi alımı için çalışmak isteyenlerin en az 5 yıllık E sınıfı ehliyete sahip olması, 50 yaşından büyük olmaması, verilen görevi yerine getirmesini engelleyecek sağlık sorunlarının bulunmaması ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Personer, der ønsker at blive ansat inden for rammerne af meddelelser om rekruttering af ansatte i Bursa, må ikke have deres kørekort beslaglagt på grund af en straffescore, ikke har modtaget en trafikbillet til spirituskørsel i de sidste 3 år og må ikke have begået kriminalitet mod statens sikkerhed.

Offentligt anmodede dokumenter

 • Fotokopi af originalen sammen med det originale identitetskort.
 • Diplom fra den uddannede uddannelsesinstitution.
 • Fotokopi af det originale kørekort.
 • Sundhedsrapport.
 • Kriminalregistret dokument.
 • Militærstatuscertifikat.
 • Bopælsattest.
 • SSI -serviceopdeling.
Armin

sohbet

  Vær den første til at kommentere

  Yorumlar