By- og bugtture genstartet

by- og golfture er startet igen
by- og golfture er startet igen

Izmir Metropolitan Kommunes gratis "City and Bay" ture, der samler kvinder, især i fjerntliggende områder, med byen, de bor i, er startet igen efter pausen i pandemiperioden. 545 kvinder deltog i de ture, der blev afholdt i denne uge.

I İzmir, som er blevet erklæret for en “Kvindevenlig by” af FN, fortsætter arbejdet inden for rammerne af ligestillingsprincippet for İzmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer. "Byen og bugten" ture, der er arrangeret specielt for kvinder i fjerntliggende områder for at lære byen at kende, få bybevidsthed og deltage i det sociale liv, er startet igen efter pausen i pandemiperioden. Gratis ture arrangeret af afdelingen for sociale projekter i İzmir Metropolitan Municipality, Women's Studies Branch Directorate, slutter sig til İzmir Roma Women's Association og Contemporary Roma Association og Çimentepe, Cengiz Topel, Güneşli, Aziziye, Egekent, Gazi Mustafa Kemal, İzkent, Atıfbey, Alaybey, Yeşil, Ulubatlı. I alt deltog 545 mennesker fra kvartererne Ballıkuyu, Yeşildere og Gazi. Turene, der arrangeres to dage om ugen, varer indtil den første uge i oktober. Det forventes, at 3 kvinder vil få gavn af Gulf -turen.

Guidet golftur

Kvinderne, der deltager i turen, får også information om den historiske og kulturelle struktur i byen Izmir, ledsaget af en guide. Kvinder tilbringer en behagelig dag ledsaget af musik på den 2-timers Gulf-tur. Kvinderne, der vil deltage i turen, tages af køretøjer fra servicebygningen i Izmir Metropolitan Municipality Social Projects Department, Women's Studies Branch Office i Ornekkoy eller foran kvarterets overhoveder i tourprogrammet. Ansøgninger foretages gennem mukhtars.

Uddannelsen fortsætter

Metropolitan har fortsat bestræbelserne på at finde løsninger på kvinders problemer gennem Women's Counseling Center, Women's Shelter, Women's Policies Unit, Key Women's Studies Holistic Service Center og har genoptaget sin uddannelse i "Gender Equality and Awareness" efter den pause, der blev givet i pandemiperioden. 200 kvinder fra distrikterne Kiraz, Tyre, Bayındır, Konak og Gaziemir nød godt af de træningsaktiviteter, der startede i juni og blev afholdt i et distrikt hver uge. Kvinder får undervisning i emnerne "Kvinders sundhed", "Kvinders rettigheder", "Voldsmekanismer mod kvinder", "Sikre relationer til børn", "Åndedrætsøvelser" og "Undersøgelser om sikre steder". Efter uddannelsen indgår kvinder i rejseprogrammet.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar