Coronavirus -retningslinjer for handicappede og ældre tjenester fornyes

coronavirusguide fra ministeriet for familie og sociale tjenester
coronavirusguide fra ministeriet for familie og sociale tjenester

Generaldirektoratet for Tjenester for Handicappede og Ældre, i Ministeriet for Familie og Sociale Tjenester, har udarbejdet en ny coronavirusguide vedrørende vaccinationsansøgningsprocessen i alle offentlige og private handicap- og ældreinstitutioner tilknyttet ministeriet og de foranstaltninger, organisationer bør tage under normaliseringsprocessen under Covid-19-epidemien.

Følgende oplysninger blev formidlet i erklæringen fra ministeriet:

”Der er udarbejdet en vejledning til informationsformål om de forholdsregler og procedurer, som institutioner bør tage i normaliseringsprocessen for at beskytte sundhed og sikkerhed for tjenestemodtagere og personale under og efter vaccinationsprocessen i al offentlig og privat handicap- og ældrepleje institutioner tilknyttet ministeriet. Coronavirus -guiden, der er udarbejdet til organisationer, er blevet sendt til alle provinser.

I guiden blev det rapporteret, at handicappede, ældre og personale, der opholder sig på institutionerne, blev vaccineret inden for rammerne af vaccinationskampagnen, der blev iværksat fra februar 2021. I denne sammenhæng blev det oplyst, at den første dosis vacciner blev afsluttet i februar 2021 og den anden dosis vacciner blev afsluttet i marts 2021, og det blev bemærket, at nogle metoder blev afsluttet i normaliseringsprocessen efter vaccination i institutioner, og at nogle foranstaltninger blev fortsat i alle institutioner trods vaccination.

Det blev rapporteret, at den tredje dosis vaccine blev administreret til handicappede og ældreplejeinstitutioner i juli-august.

Alle Covid-19 foranstaltninger vil fortsætte

Ifølge guiden fortsætter alle Covid-19-foranstaltninger, især maske-, afstands- og rengøringsforanstaltninger, der udføres med normaliseringsperioden i offentlige og private handicapinstitutioner, plejehjem og ældrepleje og rehabiliteringscentre.
Alt personale, der arbejder på offentlige og private handicapinstitutioner, plejehjem og ældrepleje- og rehabiliteringscentre, skal fastgøres på det gulv, de arbejder på og på vagt, og tage forholdsregler mod mulig kontaminering mellem etager.

Der vil blive givet information og vejledning for at fuldføre vaccinationsprocesserne.

Bestemmelserne i Indenrigsministeriets cirkulære dateret 31.08.2021 og nummereret 13807 vil blive anvendt på personale, handicappede og ældre beboere i alle virksomheder.

Vejledning af handicappede og ældre beboere, der ikke har afsluttet vaccinationsprocessen, for at fuldføre vaccinationsprocessen, med fokus på informations- og vejledningsaktiviteter for dem, der ikke har startet vaccinationsprocessen, for at fjerne deres bekymringer og tøven om vaccinationsprocessen og fra provinsen / Distriktets sundhedsdirektorater og sundhedsministeriet Covid-19 De vil blive understøttet af vaccinationsinformationsplatformen (covid19asi.saglik.gov.tr/).

10-dages karantæne- og lægemiddelprocesser vil blive fulgt i alle positive tilfælde, herunder beboere og personale, i virksomheden. På dette tidspunkt vil behandlingsprocesserne givet af filieringsteamet, der kommer til institutionen, blive anvendt, og karantæne vil blive afsluttet for personer, hvis PCR -testresultater er negative ved udgangen af ​​10 dage.

I tilfælde af at antallet af Covid-19 positive mennesker i organisationen overstiger 20 procent af organisationen, herunder handicappede, ældre beboere og personale, vil Provincial Hygiene Board træffe afgørelsen om den 10-dages vagtordre i organisationen. Skiftmønsteret vil være 10+10, ikke overstige 20 dage i alt, og i slutningen af ​​20-dages perioden returneres det normale skiftemønster, efter at PCR-testen er anvendt i hele organisationen. Forpligtelse til at opnå og erklære HEPP -koden fortsætter ved alle indgange til virksomheden.

Besøg vil fortsætte som det skønnes hensigtsmæssigt af organisationen.

I guiden blev det mindet om, at begrænsningen af ​​besøg på alle handicapinstitutioner, plejehjem og ældrepleje og rehabiliteringscentre fortsætter. Derfor er familiebesøg kun tilladt for familiemedlemmerne til beboerne, der anmoder om det, rettidigt og kontrolleret, som organisationen skønner det hensigtsmæssigt, men digitale og videoopkald vil fortsætte.

Ifølge guiden, i organisationen, overførsel og placering til institutionerne; Det vil kræves, at der er gået mindst 19 dage efter Covid-15-vaccinationen og den anden dosis vaccination, og at det skal dokumenteres med et vaccinationskort, eller at der er en PCR-test for dem, der ikke er blevet vaccineret, og at de forbliver isoleret i isolationsrummet i institutionen.

Dem, der er blevet vaccineret med en negativ PCR -test, bliver indlagt på institutionen uden behov for isolation. Det vil være obligatorisk at indhente og erklære HEPP -koden i arrangementet, overførsel og placering til virksomheden.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar