Erklæring fra DHMI om Balıkesir Central Airport Electricity Tender

dhmiden balikesir central lufthavn el -udbud
dhmiden balikesir central lufthavn el -udbud

Det er nødvendigt at fremsætte følgende erklæring om de falske nyheder om energitilbuddet, der skal afholdes for Balıkesir Central Airport, som blev offentliggjort i nogle aviser og nyhedswebsteder med henvisning til påstande fra en stedfortræder.

I cirkulærerne dateret 13.10.2011 og nummereret 13316, dateret 21.03.2013 og nummereret 3003, udstedt af TR Finansministeriet om offentlige og offentlige myndigheders indkøb af elektricitet og naturgas; “Af de administrationer, der er omfattet af lov om offentlige indkøb nr. 4734; Det er vigtigt at levere deres el- og naturgasbehov gennem udbud, hvis de er gratis forbrugere med elektroniske kommunikationstjenester. ” Hedder.

Som alle offentlige forvaltninger inden for dette anvendelsesområde udbydes der tilbud på, at den elektriske energi skal bruges af servicebygningen i vores generaldirektorat og dets tilknyttede lufthavne og stationer i 2022.

Derfor har vores bestyrelse bemyndiget lufthavnsdirektoratet/direktoraterne til at udføre udbudsprocedurer.

Balıkesir Central Airport blev også udbudt med den åbne udbudsprocedure inden for rammerne af lov om offentlige indkøb nr. 2022 for køb af elektrisk energi i 4734. Udbudsbekendtgørelsen kan også ses på myndighedens websted og vil blive afholdt den 30.09.2021.

Balıkesir Central Airport er i øjeblikket åben og drives. Flyvningerne til lufthavnen, flyvningernes mangfoldighed, antallet af flyvninger, prisansøgninger og tidspunkter bestemmes af flyselskaberne i overensstemmelse med flyselskabernes størrelse og kommercielle præferencer afhængigt af regionens passagerpotentiale.

Kommerciel, luftambulance, privat jet, Gendarmeri Trafikinspektion Fly og brandslukningsflyvninger udføres i Balıkesir Central Airport, og det minimale niveau af elektrisk energi, der kræves for at holde lufthavnen egnet til drift, vedligeholdelse af den offentlige service uden afbrydelse og vedligeholdelse af driften er obligatorisk.

I tilfælde af at der ikke afgives bud på energiforsyningen, fortsætter el -indkøbet fra det autoriserede distributionsselskab med markedsprisen under alle omstændigheder.

Det er vigtigt at dække behovet gennem udbud for at holde eludgifterne, en af ​​de aktuelle udgiftsposter, så meget som muligt under markedsprisen.

FORNYELIGE ENERGISYSTEMER VIL BRUGES I LUFTHAVNE

På den anden side begyndte der at blive udviklet projekter inden for DHMI for at imødekomme den nødvendige energi med vedvarende energisystemer.

Rene, pålidelige og miljøvenlige "vedvarende energisystemer" vil blive brugt til at levere den elektriske energi, der er nødvendig til elektrisk prioriterede systemer, faciliteter og enheder såsom lufthavne og systemer til navigation (Radar, SSY -stationer, specielle lufthavnssystemer i lufthavne, tårn osv. ).

Ifølge muligheden for Solar Power Plants (SPP) i Antalya, Dalaman, Van, Gaziantep og Erzincan Lufthavne og nogle navigationsstationer og de planlagte Sivas og Adıyaman Lufthavne SPP -faciliteter, beregnes det, at faciliteterne betaler sig selv i en højst 5-6 år.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar