Dyreelskere mødes på PET İzmir Fair

dyreelskere mødes på pet izmir messe
dyreelskere mødes på pet izmir messe

Der er kun få dage tilbage til PET İZMİR 2021 5th International İzmir Pet Products, Materials and Accessories Suppliers Fair, hvor dyreelskere viser stor interesse. Organisationen, hvor Tyrkiets fornemme 150 virksomheder inden for kæledyrssektoren vil deltage, starter den 23. september. Landets største organisation inden for sit område vil vare 4 dage.

Aykut Karslı, formand for bestyrelsen for Tema Fuarcılık, sagde, at dyrevenner vil vise stor interesse for organisationen for dem, der ikke kunne komme sammen i pandemiperioden, “Kravene fra vores borgere, der bruger mere tid med deres kæledyr i pandemiperioden er steget fra kæledyrssektoren. Af denne grund flyttede vi PET İZMİR til C -hallen i Fuar İzmir, som har det højeste loft og er større end før. ”

I betragtning af vigtigheden af ​​kæledyr i Tyrkiet holdt PET İZMİR Pet Product, Material and Accessory Suppliers Fair vejret. Organisationen, som dyreelskere glæder sig til, starter den 23. september. Næsten 150 fornemme virksomheder i kæledyrssektoren i landet vil deltage i messen, der arrangeres af Fair İzmir, med mere end 500 mærker. Organisationen, der vil være meget opmærksom på pandemireglerne, vil vare i 4 dage.

VI KØRER TIL PRÆSIDENTENS MÅL

Påpeger, at PET İZMİR er sektorens udstillingsvindue, sagde Tema Fuarcılık bestyrelsesformand Aykut Karslı, “PET İZMİR er den største europæiske førende organisation inden for kæledyrssektoren i Tyrkiet. Vores deltagere, der forbereder sig på messen med denne bevidsthed, bringer deres nyeste trends til deres udstillingsvinduer. Både kvaliteten af ​​vores udstillere og eksklusiviteten af ​​vores besøgende hæver konstant barren for vores organisation. Vores borgere, der lukkede deres hjem i pandemiperioden, var mere interesserede i deres kæledyr. Han havde mulighed for at se deres behov nærmere. Efterspørgslen fra industrien er steget. Af denne grund flyttede vi vores messe til hal C, der har det højeste loft og er større end forgængeren. I vores sidste organisation meddelte İzmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer, der annoncerede dyrerettighedsmanifestet, at de ville støtte for at gøre messen til den største i Europa. Vi tager faste skridt mod dette mål. ” Pet İzmir Tema Fuarcılık, der har haft indflydelse på den internationale arena, vil i år være vært for mere end 150 udenlandske besøgende fra mange lande i verden med indkøbsudvalgene. Messen, hvor virksomheder fra udlandet deltager, bidrager også betydeligt til Tyrkiets eksport og åbning af kæledyrsindustrien udadtil.

ÅNDTRÆKENDE Hændelser

PET IZMIR, der vil have deltagere fra hele Tyrkiet, holder åbent den 23.-26. September 2021. Organisationen i Fair Izmir kan besøges hver dag mellem 11:00 og 20:00. Mange produkter og tjenester som kæledyr, dyrefoder, bure, tøj, pleje- og træningsprodukter, akvarie- og akvarieprodukter vil blive set nøje. Besøgende, der kan få oplysninger fra eksperter, vil kunne drage fordel af rabatkampagner. Dyrlæge Necati Vedat Ak holder et seminar om "Førstehjælp til kæledyr". Dog Breeds Federation vil arrangere internationale konkurrencer. Grooming -konkurrencer finder sted. Dog Garden hundeudstilling, İzmir Police Department Dog Training Center viser er blandt de mest forventede begivenheder. Ünye Maden er messens hovedsponsor.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar