Eksport af fiskeri og animalske produkter oversteg 1 milliarder dollars i det sidste 3 år

eksport af akvakultur og animalske produkter oversteg milliarder dollars i det sidste år
eksport af akvakultur og animalske produkter oversteg milliarder dollars i det sidste år

Den tyrkiske sektor for akvakultur og animalske produkter dekorerede verdens borde til 3 måltider om dagen, hvilket øgede eksporten med 28 procent i det sidste år og steg fra 2 milliarder 350 millioner dollars til 3 milliarder dollars 6 millioner dollars. For første gang i branchens historie oversteg den tærsklen på 3 milliarder dollar.

Akvakultur- og animalske produkter, der har nået sit eksportmål på 2023 milliarder dollars for 2,5 ved udgangen af ​​2020 og øget sit mål for 2023 til 3,5 milliarder dollars, tegner et image, der let vil nå sit 2023 -mål, som det er steget.

Otte måneders eksport oversteg 2 milliarder dollars

Eksporten af ​​den tyrkiske sektor for akvakultur og animalske produkter i perioden januar-august 2021 er; steget med 37 procent fra 1 milliard 524 millioner dollars til 2 milliarder 82 millioner dollars.

Understreger, at stigningen i efterspørgslen efter fisk, hvidt kød, æg, mejeriprodukter og honningprodukter, der øger kroppens modstand i pandemiperioden, har bragt eksportrekorder, har Sinan Kızıltan, formand for sektorbestyrelsen for det tyrkiske fiskeri og dyr Products Exporters 'Association, sagde, at på denne måde sagde fiskeri og animalske produkter, at eksporten oversteg 3 milliarder dollars for første gang.

Forklarende om, at sektoren for akvakultur og animalske produkter har den største andel med 2021 millioner dollars i eksport på 2 milliarder 82 millioner dollars i eksporten af ​​880 milliarder 499 millioner dollars i perioden januar-august 238, sagde Kızıltan: “Fjerkræindustrien består på 737 millioner dollars fra fjerkrækød og 268 millioner dollars fra ægeksport. Det nåede et eksporttal på 2020 millioner dollars. Mejeriproduktsektoren tjente $ 17 millioner i udenlandsk valuta. Mejeriproduktindustrien hævede Kina, som det fik eksportrettigheder til, til en førende position i 180. Mens vores honningeksport var på XNUMX millioner dollars, opnåede vi XNUMX millioner dollars af valutaindtægter fra andre produkter inden for vores sektors anvendelsesområde.

Kreta: "Vi er foran menneskeheden til tre måltider om dagen"

Bedri Girit, formand for De Ægæiske Fiskeri- og animalske eksportørers sammenslutning, understregede, at de som akvakultur og animalske produkter tilbyder tre måltider om dagen til menneskeheden i sunde fødevarer, der opfylder kroppens proteinbehov, og understregede, at de har vendt dette situation til en fordel.

Minde om, at sektoren for akvakultur og animalske produkter nåede sit eksportmål på 2023 milliarder dollars for 2,5 inden udgangen af ​​2020 og øgede sit mål for 2023 til 3,5 milliarder dollars, sagde Girit: "Æg, honning og mejeriprodukter til morgenmad, kylling til frokost , og middag til middag. Vi tilbyder fiskemuligheden. Derfor blev vi mindre påvirket af pandemiprocessen end andre sektorer. Vi har potentiale til at bære vores eksport, som var 2020 milliarder 2 millioner dollars i 450, til 2021 milliarder 3 millioner dollars ved udgangen af ​​250. Vi tror på, at med den stigning i eksporten, vi vil realisere i 2022 og 2023, vil vi let nå det eksportmål på 2023 milliarder dollars, som vi satte for slutningen af ​​3,5 ”.

Milliarder mennesker i 152 lande foretrækkes

Girit udtrykte, at sunde, proteinrige akvatiske produkter, fjerkrækød, æg, mejeriprodukter og honningprodukter blev foretrukket af milliarder af mennesker i 2021 lande i perioden januar-august 152, og sluttede Girit sine ord således: “Tyrkiet leverer fiskeri og animalske produkter til 152 lande. Under sin eksport bevarede Irak sin øverste position med 334 millioner dollars. Mens sektoren for akvakultur og animalske produkter eksporterede 2020 millioner dollars til Den Russiske Føderation i perioden januar-august 71, øgede den sin eksport til 2021 millioner dollars med en rekordstigning på 175 procent i ottemånedersperioden i 196. Italien tog det tredje trin på listen med en eksport på 108 millioner dollars. ”

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar