Ford introducerer bevidsthedsfokuseret konceptbil

ford introducerede den bevidsthedsorienterede konceptbil, der tager dig væk fra det daglige livs stress
ford introducerede den bevidsthedsorienterede konceptbil, der tager dig væk fra det daglige livs stress

Det, vi har været igennem de sidste 18 måneder, har udmattet os alle, både fysisk og mentalt.1 I løbet af denne periode blev biler et ly for nogle mennesker. De, der ønsker at tage en pause og lindre deres bekymringer om køretøjer til offentlig transport, fandt den fred, de ledte efter i sådanne tider.

Ford har udviklet en ny mindfulness-fokuseret konceptbil til fremvisning af teknologier og funktioner, der kan forbedre chaufførernes og passagerernes daglige rejser og understøtte et sundt liv.

Bevidsthedsorienteret konceptbil med sin hygiejniske kabineluft, bevidsthedsorienterede køreguider og mange teknologiske funktioner giver chaufføren og passagererne mulighed for at afslutte deres rejse mere behageligt, end da de startede.

Det, vi har været igennem de sidste 18 måneder, har udmattet os alle, både fysisk og mentalt.1 I løbet af denne periode blev biler et ly for nogle mennesker. De, der ønsker at tage en pause og lindre deres bekymringer om køretøjer til offentlig transport, fandt den fred, de ledte efter i sådanne tider.

Ford undersøgte, hvordan man kunne gøre rejser sjovere i løbet af denne periode, og udviklede den 'Awareness-Oriented Concept Car' i overensstemmelse med sin 'Live the Future Today' vision. Med denne bil tilbydes forskellige teknologier og funktioner til chaufføren, såsom rengøring og sanering af kabineluften, inden han sætter sig i bilen, et elektrisk førersæde, der stimulerer vejrtrækning og puls, og bevidste køreguider.2 Bærbar teknologi, pulsen og kropstemperatur for føreren og andre passagerer Det giver også mulighed for automatisk at foretage et nødopkald i nødstilfælde (hjerteanfald osv.) og automatisk stoppe køretøjet sikkert ved at justere omgivelsestemperaturen og køremåden ved hjælp af dets data. Den 'bevidsthedsorienterede konceptbil' tiltrækker også opmærksomhed med sit fuldt tilbagelænede sæde og højttaleren i nakkestøtten, i modsætning til andre funktioner. Den 'bevidsthedsfokuserede konceptbil' udviklet af Ford på grundlag af Kuga SUV'en giver brugerne følgende fordele takket være dens specialdesignede teknologiske funktioner:

Træd ind i et hygiejnisk miljø

Aktivering af rensning (oplåsning af rensning): Denne funktion aktiveres ved hjælp af nøglen eller en app, og giver ren og frisk luftstrøm til kabinen ved at betjene klimaanlægget, før føreren sætter sig i køretøjet.

Premium filter: Det hjælper med at fjerne næsten alt støv, lugt, forurenet luft, allergenstoffer og partikler i bakteriestørrelse.

UV-C lysdioder: Det skaber et mere hygiejnisk kabinemiljø ved at stoppe reproduktionen af ​​vira og mikrober på skærmen og overflader på smartphones.

At vælge stemning og finde ro

Omgivende belysning: Det fungerer med temperaturindstillingen på klimaanlægget for at skabe visse stemninger inde i kabinen, såsom en lys morgenfølelse, en beroligende blå himmel, en stjernelyst nat.

Fire stimuli i førersædet: Disse oplysninger vises på køretøjets display, mens de stimulerer og giver feedback om vejrtrækning og puls

Bærbare enheder: Udover at overvåge førerens puls og andre fysiologiske målinger, kan den synkronisere pulsen med sæde stimulanser og omgivende belysning

Særlige gulve: Bæredygtige materialer, naturlige farver og opmærksomhedstegn bruges i designet

Nyd de rolige lyde til fulde

B&O Beosonic ™ equalizer: Gør det muligt at vælge lyde til forskellige omgivelser: Lys, energisk, hyggelig og varm3

B&O højttalere i nakkestøtten: Den sender lyd tæt på føreren og passagerens ører og suppleres med loftshøjttalere for en lytteoplevelse uden sidestykke.

Tilpassede afspilningslister: Afspilningslister, der er egnede til lejligheden og placeringen, f.eks. Lyden af ​​havet, mens du sejler på stranden eller beroligende musik i overfyldt trafik

vær rolig og energisk

Adaptiv klimakontrol: Førerassistentteknologier såsom pludselig opbremsning hjælper med at forhindre en risikabel situation og skaber derefter en beroligende strøm af kølig luft, hvilket skaber en følelse af dyb vejrtrækning

Powernap (kort søvn) funktion: Et fuldstændigt vandret sæde til pauser på lange ture, nakkestøtte og et lydtempo, der hjælper føreren med at vågne udhvilet efter at have faldet i søvn

Særlige guider: Særlige guider med yogatræk og korte meditationer som lette fysiske øvelser, mens de står og står. Gamification -elementer holder føreren fokuseret på trafikken

Bevidsthed og Ford

Ford promoverer allerede fordelene ved dette koncept gennem Ford Awareness Club, der tilbyder regelmæssige meditationssessioner sammen med mindfulness -træning til sine medarbejdere verden over. Fords kampagne "Share The Road" har til formål at forbedre forståelsen blandt trafikanter for at gøre vejene mere sikre for alle.

Den bevidsthedsfokuserede konceptbil blev introduceret på IAA Mobility messen i München, Tyskland mellem den 6. og 12. september 2021.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar