Højere uddannelseskvalitetsnævn til at rekruttere 5 kontraherede medarbejdere

kvalitetsnævn for videregående uddannelser
kvalitetsnævn for videregående uddannelser

Higher Education Quality Board vil rekruttere 5 kontraherede medarbejdere, herunder Computer Engineer, Industrial Engineer, Other Technical Service Personal, Office Personal. Ansøgningsfrist er 10. september 2021

Fra formandskabet for kvalitetsnævnet for videregående uddannelser: KPSS (B) -gruppen i overensstemmelse med principperne for ansættelse af kontraheret personale, der trådte i kraft med Ministerrådets afgørelse nr. Baseret på scoringsrangementet indgået 657 (fem) kontrakt personale vil blive rekrutteret.

For detaljer om annonce KLIK HER

Særlige forhold:

  • Baseret på KPSS B -gruppers score;
  • 2020 KPSS (B) gruppe KPSSP3 score type for kandidatstuderende, kandidatuddannede kandidater
  • For 2020 vil KPSS (B) gruppe KPSSP93 score type blive overvejet.
  • Der ansøges kun om en titel.

Titler, der skal placeres;

højere uddannelseskvalitetsnævn vil rekruttere kontraheret personale

højere uddannelseskvalitetsnævn vil rekruttere kontraheret personale

ANVENDELSESBETINGELSER

l. For ansøgerne med de ovennævnte særlige betingelser nummererede den 657. artikel i DMK 48.

Følgende generelle betingelser specificeret i artiklen søges.

2. Ikke modtager alderspension eller alderspension fra nogen socialsikringsinstitution.

3. Ansøgernes status; Artikel 657/B i DMK nr. 4 siger, at “I tilfælde af at kontrakterne opsiges af deres institutioner på grund af overtrædelse af principperne i servicekontrakten, eller hvis de opsiger kontrakten ensidigt inden for kontraktperioden, undtagen de fastsatte undtagelser ved præsidentens afgørelse accepteres det kontraherede personale på institutionerne ikke, før der er gået et år fra opsigelsesdatoen. De kan ikke ansættes i deres stillinger. ” skal overholde bestemmelserne.

4. Ansøgninger modtages digitalt mellem 01/09/2021-10/09/2021. Kandidater, mine ansøgninger er på e-forvaltning frem til 10/09/2021 kl. 23:59:59 YÖKAK-Career Gate Offentlig rekruttering og Career Gate https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr Ansøgninger indgivet personligt eller via mail inden for den periode, der er angivet i meddelelsen, accepteres ikke.

(Der vil blive truffet juridiske skridt mod dem, der afgiver falske dokumenter eller afgiver erklæringer, hvis deres aftaler foretages, annulleres deres aftaler, hvis et gebyr betales til dem af administrationen, kompenseres dette gebyr sammen med den juridiske interesse. )

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar