Istanbul Lufthavn ligger på andenpladsen i 'Verdens Top 10 Lufthavne' Ranking

istanbul lufthavn rangeret som nummer to i verdens bedste lufthavnsrangering
istanbul lufthavn rangeret som nummer to i verdens bedste lufthavnsrangering

Istanbul lufthavn var blandt "Top 2021 lufthavne i verden" i undersøgelsen "World's Best Awards 10" af det verdenskendte Travel and Leisure Magazine med base i New York. Rangerende som anden med 91.17 point på listen bestemt af stemmerne fra bladets læsere, kom Istanbul Airport ind på top 10 med den højeste placering.

Istanbul lufthavn, verdens største lufthavn og regionens vigtigste globale knudepunkt; fortsætter med at vinde anerkendelse af internationale institutioner med sin stærke infrastruktur, overlegne teknologi og rejseoplevelse på højt niveau.

Ifølge undersøgelsen "World's Best Awards 2021" hvert år arrangeret af det verdenskendte rejsemagasin Travel and Leisure med base i New York, USA, er Istanbul Airport i "The Top 10 International Airports" - "World's Top 10 Internationale lufthavne " - kategori. Blev inkluderet i.

Ifølge undersøgelsesresultaterne bestemt af læserstemmerne fra Travel and Leisure Magazine, Istanbul Airport; Det rangerede som nummer to efter Changi lufthavn og overgik lufthavne som Incheon (Korea), Dubai, Hamad (Qatar), Tokyo (Japan), Hong Kong, Narita (Japan), Zürich (Schweiz) og Osaka (Japan).

Istanbul lufthavn, der blev anset for værdig til mange internationale certifikater under pandemien i undersøgelsen "Verdens Top 19 internationale lufthavne", der blev afholdt for første gang efter Kovid-10-epidemien, havde igen ret til en vigtig pris i den internationale arena.

Det blev understreget, at Istanbul Lufthavn er en af ​​de lufthavne med de højeste stemmer, mens afstemningen, der startede den 11. januar 2021, slutter den 10. maj 2021. På listen, hvor Singapore Changi Airport rangerede først med 93.45 point, blev Istanbul Airport nummer to med 91.17 point.

I kategorien "Verdens Top 10 internationale lufthavne" bestemt efter udtalelser fra læserne af Travel and Leisure Magazine; Evalueringer foretages med hensyn til adgang, check-in, sikkerhed, mad- og drikkeområder, shopping og design, og resultaterne annonceres i henhold til disse kriterier.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar