Izmir Metropolitan Kommune etablerer nye afdelinger mod skovbrande

izmir storbykommune etablerer nye afdelinger mod skovbrande
izmir storbykommune etablerer nye afdelinger mod skovbrande

Inden for rammerne af skovmobilisering erklæret af Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer for at gøre byens grønne tekstur modstandsdygtig over for brande, fortsætter Metropolitan Kommune sit arbejde. Ud over brandstationerne etablerede Metropolitan Kommune nye afdelinger og vagtpunkter mod skovbrande i skovlandsbyer og landområder for at gøre brandvæsenet mere effektivt.

Efter ødelæggelsen af ​​store skovområder med brandene for nylig i Tyrkiet, fortsætter de arbejder, der blev igangsat af Izmir Metropolitan Kommune for fuld fart. Efter Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer annoncerede handlingsplanen, der vil gøre byens grønne tekstur modstandsdygtig over for brande, med ordene "Vi erklærer en skovmobilisering", startede arbejdet med at oprette et 200-personers skovfrivilligteam. Skovbyer og landdistriktets brande filialdirektorat blev oprettet. Inden for rammerne af de arbejder, der blev udført i denne proces, blev der truffet foranstaltninger for at gøre brandvæsenet mere effektivt i skovlandsbyer og landdistrikter. I 4 distrikter blev der etableret nye brandvæsner og brandstationens vagtstationer for at beskytte skovlandsbyer mod skovbrande.

Hvor er de nye delinger og vagtposter?

Izmir Metropolitan Kommunes brandvæsen, der arbejder 30 timer i døgnet, 52 dage om ugen med 1095 brandvæsener, 282 personale og 7 køretøjer i 24 distrikter for hurtigt at reagere på brande i skovlandsbyer og landdistrikter, Ödemiş'in Gölcük , Menderes 'Ahmetbeyli, Bucas Kırıklar, Balçova Teleferik skabte vagtpunkter i Küçükkuyu -regionerne i Mordoğan.

Afdelinger blev etableret i Kaymakçı og Ovakent i Ödemiş, Yukarıbey i Bergama, Şirince i Selçuk og Alaçatı i Çeşme. Disse områder blev designet som enkeltvognsstationer, der skulle holdes vagt om sommeren og vinteren. Løsningen i Selçuk Şirince Village vil tjene som et vigtigt punkt for beskyttelse af historiske bygninger og skovområder.

Ornekkoy og Ulukent er næste.

KarşıyakaDet er planlagt at bygge en brandstation i byomdannelsesområdet Ornekkoy i. Efter realiseringen af ​​pladsfordelingen og idriftsættelsen af ​​bygningen KarşıyakaHold overføres hurtigere til regioner som Çiğli, Yamanlar, Gümüşpala, Kyrenia og Bostanlı. Desuden blev der udarbejdet en stationsplan for Menemen Ulukent, og der blev givet en stedstildeling. Det bliver snart en deling. Der blev også skabt et krav til Karabağlar Eskiizmir. Bestræbelser på at reducere svartiderne ved brande vil blive understøttet af implementering af uddannelsesprogrammer og fortsættelse af tankskibslevering til skovlandsbyer.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar