İzmir vinder tre priser ved konkurrencen om bedste praksis for sunde byer

izmir sunde byer vandt tre priser i konkurrencen om bedste praksis
izmir sunde byer vandt tre priser i konkurrencen om bedste praksis

İzmir Metropolitan Municipality vandt tre priser ved "Healthy Cities Best Practice Contest", der blev arrangeret for 12. gang i år af Healthy Cities Association. Vinderne af "Healthy Cities Best Practices Contest", der blev arrangeret for 12. gang i år af Healthy Cities Association, er blevet offentliggjort. I konkurrencen, hvor 32 medlemskommuner ansøgte om 84 projekter, blev Izmir Metropolitan Kommune anset for værdig til tre priser. Metropolitan deltog i konkurrencen med 7 projekter og vandt en pris i kategorien sund byplanlægning med "Talatpaşa Boulevard Elevated Pedestrian Crossing Project" og i kategorien Sundt miljø med "Peynircioğlu Stream Ecological Corridor Project" og Special Jury Award i kategorien "Fjernundervisning i fællesskabssundhed (UÇE)". Tog nøgen.

Juryen Prof. Dr. Mødet blev ledet af Ruşen Keleş.

I konkurrencen åbnet i kategorierne "Socialt ansvar", "Sund byplanlægning", "Sundt liv" og "Sundt miljø" lavede juryen 7 point fra kategorien "Metropolitan Communals Social Responsibility", 2 fra "Sund by" Planlægningskategori, 5 fra kategorien "Sundt liv" og 6 fra kategorien "Sundt liv". Han evaluerede XNUMX projekter i kategorien "Miljø". Projekterne "Metropolitan Central District Communals", "Non-Metropolitan Central District Municipalities" og "Provincial District Municipalities" blev evalueret i fire kategorier under en separat overskrift. Ledet af Prof. Dr. Ruşen Keleş gjorde de andre medlemmer af juryen i konkurrencen til Prof. Dr. Handan Turkoglu, Prof. Dr. Cengiz Ture, Prof. Dr. Gül Sayan Atanur, assoc. Dr. Emel Irgil, Assoc. Dr. Det blev dannet af İnci Parlaktuna og Murat Ar.

Konkurrencens prisoverrækkelse er planlagt til at blive afholdt i Antalya i oktober.

Prisvindende projekter:

Healthy City Planning Award - “Talatpaşa Boulevard Elevated Crossout Project”

Inden for projektets rammer byggede Izmir Metropolitan Kommune en 34 meter lang fodgængerplatform, der ligner eksemplerne i Europa, for fodgængere at passere på Cypern Martyrs Avenue-sektionen på Alsancak Talatpaşa Boulevard, et af områderne med den højeste fodgænger trafik i byen. Figurative mønstre fra de historiske rødder i Izmir blev bearbejdet på den forhøjede fodgængerfelt. I betragtning af adgangen for handicappede og ældre borgere blev vejene og fortovene bragt til samme niveau. Mens området således fik udseende af et miniplads, var det også muligt for fodgængere at krydse gaden uden at gå op og ned af fortovet.

Pris for sundt miljø - "Peynircioğlu Stream Ecological Corridor Project"

Som en del af kampen mod den globale klimakrise har Izmir Metropolitan Kommune skabt en uafbrudt økologisk korridor på kystdelen af ​​Peynircioğlu Stream i Mavişehir og på ruten til Halk Park og dens fortsættelse. Inden for projektets anvendelsesområde, som er en anvendelse af projektet "Urban Green Up-Nature Based Solutions", som blev udarbejdet inden for rammerne af "HORIZON 2020" -programmet i Den Europæiske Union, og som et tilskud på 2,3 millioner euro til blev modtaget, blev både oversvømmelsesbekæmpelse opnået i åen og ny oversvømmelse blev opnået i åen med naturvenlig praksis uden brug af en uigennemtrængelig overflade. grønt område blev skabt. Cheesecioğlu Creek og dens omgivelser er blevet det nye attraktionscenter for befolkningen i Izmir.

Healthy Special Special Jury Award - "Fjernundervisning i fællesskabssundhed (UCE) -projekt"

Distance Multi-Learning Model (UÇE), som er blevet implementeret af İzmir Metropolitan Municipality Department of Community Health og ikke har noget andet eksempel via sociale medieindlæg (facebook, instagram, twitter: // ibbtoplumsaglik) og "online, ansigt til ansigt står over for live "træning. har til formål at udbrede sundhedsfaglige færdigheder (SOY). Målet er at forbedre samfundets sundhed og trivsel og øge bevidstheden om retten til sundhed. I UÇE-projektet, hvor aktive læringsmetoder gennem fysiske aktiviteter og kunst bruges, “Generel sundhed, smitsomme og ikke-smitsomme sygdomme, mental sundhed, mund- og tandhygiejne, førstehjælp, beskyttende, forbedrende, forebyggende, støttende sundhedsundersøgelser i Katastrofer og nødsituationer, sund, sikker produktion og forbrug, aktivt liv; Tusinder af beboere i Izmir får undervisning i "Fysisk aktivitet og sundt forbrug". I løbet af den globale COVID-19-epidemi er den kendsgerning, at de nuværende videnskabsbaserede oplysninger, som er mest nødvendige for Izmirs befolkning i katastrofesituationer, tilgængelige for hele samfundet på en hurtig måde, som alle kan forstå, en gang viste igen vigtigheden af ​​UCE.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar