Justitsministeriet til indkøb af 18 entreprenører

Justitsministeriet
Justitsministeriet

Tillæg 657 med titlen "Eksamenskrav" for principperne vedrørende ansættelse af kontraheret personale, som blev trådt i kraft med Ministerrådets afgørelse af 4 og nummereret 06.06.1978/7, artikel 15754, stk. B, i Civil Tjenestelov nr. 2, der skal ansættes efter ordre fra Generaldirektoratet for Informationsteknologi i Justitsministeriet. I overensstemmelse med bestemmelserne i artikel 8, stk. 2020, og Justitsministeriets undersøgelse, ansættelses- og overførselsforordning, om den betingelse, at de er placeret i 3 KPSS (gruppe B) score rækkefølge, for hver gruppe, 18 gange vil kandidaterne blive placeret i henhold til rækkefølgen af ​​succes i den mundtlige eksamen, der skal afholdes af vores ministerium. Kontraheret personale vil blive rekrutteret til ingeniørstillingen.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANSØGNINGSGRUPPE ALAN PERSONALE, DER SKAL MODTAGES
1. GRUPPE Softwareudvikling (Java) 12
Softwareudvikling (.Net)
Software test
Databasestyring
Udvikling af kunstig intelligens
Web Frontend udvikling
2. GRUPPE Systemstyring 6
Systemstyring (Windows)
Netværk (Netværksstyring)
Sikkerhedskopiering af data
Netværksinfrastrukturstyring
Kommunikationssystemudvikling
Informationssikkerhed
TOTAL 18

Kandidater indsender deres ansøgninger mellem 13/09/2021-24/09/2021 til 23:59:59 på e-Government Ministry of Justice-Career Gate Public Recruitment og Career Gate alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr. Ansøgninger indgivet i person eller med post inden for den angivne periode accepteres ikke.

Nødvendige betingelser for ansøgninger, påkrævede dokumenter og andre oplysninger om eksamensprocessen findes på webstedet for vores ministerium, Adalet.gov.tr. Derudover vil kandidaterne kunne se oplysningerne om eksamen gennem Career Gate.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar