Keçiören svævebanelinje er i vedligeholdelse for sikker transport

kecioren svævebanelinje er i vedligeholdelse for sikker transport
kecioren svævebanelinje er i vedligeholdelse for sikker transport

Keçiören Kommune har påbegyndt kraftigt vedligeholdelsesarbejde på svævebanelinjen, der kører på ruten Subayevleri og Tepebaşı i distriktet. Arbejder udføres omhyggeligt af hensyn til sikkerheden og komforten for borgere, der rejser med svævebane, som bruges både i transport og på turistrejser.

Keçiören borgmester Turgut Altınok sagde, at de periodiske tunge vedligeholdelsesarbejder på tovbanesystemet, der hver har 8 kabiner og tjener med i alt 16 kabiner, fortsætter strengt og delte følgende oplysninger:

”Da vedligeholdelse af vores svævebane på kort og lang sigt er obligatorisk, stoppede vi vores service et stykke tid. Inden for rammerne af vedligeholdelses- og reparationsarbejder gennemgås det mekaniske system øverst på svævebanens tårnpoler ved ikke-destruktiv inspektionsmetode. Mens vedligeholdelses- og reparationsteamene udfører service og nødbremsevedligeholdelse på stationerne, testes de; erstatter motorkomponenter, lodrette og vandrette remskiver, klemmebalance skinner, hydrauliske enheder, aksler, ståltov og gummilejer med nye. Når vores vedligeholdelses- og reparationsarbejder, hvor mange dele af vores tovbane udskiftes med nye teknologiske dele, vil give en sikrere transportservice. ”

20 MINUTTER REJSE

Svævebanen, der har været i drift siden 2008, var kendt som svævebanen med den længste linje i Europa og Tyrkiet, da den først blev åbnet. Svævebanen, der har en linjelængde på 1653 meter og leverer både transport og turistmæssige sightseeingtjenester mellem Subayevleri og Tepebaşı kvarterer, er i øjeblikket i top tre blandt de længste bybanelinier. Svævebanen, hvis højeste punkt er 85 meter, byder i gennemsnit tusind passagerer velkommen om dagen. Det tilbyder en 8-minutters krydstogtoplevelse med i alt 16 kabiner, der hver kan rumme 20 personer.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar