GÜNSEL, TRNCs indenlandske bil, er i World Automotive Showcase!

kktc's indenlandske bilvåben er i verdens biludstillingsvindue
kktc's indenlandske bilvåben er i verdens biludstillingsvindue

GÜNSEL, den indenlandske og nationale bil i TRNC, mødtes med sine leverandører på den internationale automobilmesse IAA Mobility i München, Tyskland. GÜNSEL vil gå til verdens showcase ved at deltage i bilmesser, der afholdes i London, Genève og Beijing, de næste stop, med sin første model B9.

International Auto Show (IAA Mobility), det første autoshow, der blev afholdt efter COVID-19-pandemien, blev afholdt i München, Tyskland. GÜNSEL, den nationale og nationale bil i den tyrkiske republik Nordcypern, deltog i IAA Mobility og mødtes med dets leverandører og potentielle leverandører. GÜNSEL vil præsentere sin første model B2022 for verden på de vigtigste messer i bilverdenen ved at deltage i bilmesser, der afholdes i London i december, i Genève i februar 2022 og i Beijing i april 9.

IAA MOBILITY afholdes i München, Tyskland mellem 7. og 12. september og fremstår som en af ​​verdens vigtigste bilmesser. Messen, hvor mange internationale bilmærker afslører deres nye modeller, samlede producenter, leverandører og slutbrugere, der former verdens bilmarked. Efter IAA MOBILITY, det første autoshow, der blev afholdt efter pandemien, vil der fortsat blive afholdt bilmesser i mange byer, især i London, Genève og Beijing.

GÜNSELs sidste stop er London, Geneve og Beijing.

Den første lancering af TRNC's elbil GÜNSEL, der mødtes med sine leverandører på IAA MOBILITY, blev afholdt i Girne den 20. februar 2020. Bagefter lancerede GÜNSEL Tyrkiet med MUSIAD EXPO 18-messen, der blev afholdt på TÜYAP messe- og kongrescenter mellem 21. og 2020. november 2020, og det første stop i Europa var München, Tyskland. GÜNSEL deltager i bilmesser, der afholdes i London i december, i Geneve i februar 2022 og i Beijing i april 2022, og vil introducere sin første model B9 til verden på de vigtigste messer i bilverdenen.

prof. Dr. İrfan Suat Günsel: "Vi bringer vores første model B9 til verdens showcase med GÜNSEL, den indenlandske og nationale bil i vores TRNC, og de messer, vi skal deltage i i London, Genève og Beijing."

Med angivelse af, at de havde chancen for nøje at observere fremtiden for den elektriske bil ved at mødes med deres leverandører på International Automobile Exhibition IAA Mobility afholdt i München, Tyskland, formand for bestyrelsen for Near East Incorporation Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sagde: "Vi bringer vores første model B9 til verdens showcase med GÜNSEL, den indenlandske og nationale bil i vores TRNC, og de messer, vi skal deltage i i London, Genève og Beijing."

Minder om, at investeringen i anden fase af GÜNSEL produktionsfaciliteter fortsætter på Near East University campus, siger prof. Dr. İrfan Suat Günsel sagde: ”I denne periode, hvor vi kommer meget tæt på masseproduktion, vil vi deltage i bilmesser, der afholdes i London i december, i Genève i februar 2022 og i Beijing i april 2022, med vores første model B9, for at introducere vores GÜNSEL til verden og repræsentere vores land. Vi vil fortsætte med at gøre det, ”sagde han.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar