Kystpolitiet for at rekruttere 9 faste medarbejdere

kystsikkerhedsdirektoratet vil rekruttere faste medarbejdere
kystsikkerhedsdirektoratet vil rekruttere faste medarbejdere

Generaldirektoratet for kystsikkerhed offentliggjorde İŞKUR jobopslag til rekruttering af 9 offentligt ansatte. Det accepterer ansøgninger mellem 27. september og 1. oktober 2021. Hvordan accepteres ansøgninger om reklame for permanent status fra hele Tyrkiet?

For detaljer om annonce KLIK HER

Kystpolitiet meddelte, at det vil rekruttere 9 faste medarbejdere. Den offentlige institution accepterer ansøgninger fra samme sted ved at lægge op på İŞKUR -jobopslag. Kandidater vil kunne ansøge med det samme og behandle indtil udgangen af ​​1. oktober 2021.

İŞKUR accepterer ansøgninger elektronisk med stillingsnummer 00006306751. Byen Istanbul er blevet erklæret som arbejdsadresse.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar