Ministeriet for kultur og turisme køber 40 controllere

ministeriet for kultur og turisme fører praktikantkontrol
ministeriet for kultur og turisme fører praktikantkontrol

Kultur- og turistministeriet modtager 40 controllere/chefcontrollere. Ansøgningsfrist er 10. september 2021. I overensstemmelse med bestemmelsen i midlertidig artikel 28 i lov nr. 2021 om fremme af turisme og ændring af visse love, der trådte i kraft efter at være blevet offentliggjort i Statstidende af 31551. juli 7334 og nummereret 2634, rekrutteres en transfercontroller/chefcontroller.

For detaljer om annonce KLIK HER

KULTUR- OG TURISMINISTERISministeriet (Generaldirektoratet for Personale) MEDDELELSE TIL TRANSPORTKONTROLLER/TJEKKONTROLLER

 Krav til anvendelse

1) Fra den 28/07/2021, da lovens artikel trådte i kraft, som assistent eller assistent i stillinger som inspektører, revisorer, inspektører og kontrollører i offentlige forvaltninger inden for det almindelige budget og særbudget, ved at blive udsat for en professionel konkurrenceeksamen og ved at blive udsat for en færdighedseksamen efter et bestemt uddannelsesprogram. Dem, der har tjent mindst fem år, herunder perioderne i praktik, og dem, der tidligere har haft disse titler, forudsat at de har tjent i samme periode.

2) Der vil maksimalt blive indkøbt 40 controllere/chefcontrollere. I tilfælde af at der ikke er nok ansøgninger eller antallet af vellykkede kandidater i den mundtlige eksamen er lavt, er det kun dem, der har succes, der starter overførselsprocessen. De ledige stillinger kan rekrutteres ved genansøgning og undersøgelsesprocedure frem til 31/12/2021 afhængigt af personalets stilling.

Anvendelsesmetode, sted og tid

Ansøgninger indgives personligt til Institut for Uddannelse, Talent og Karriereledelse (Çiğdem Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 06 Yüzüncü Yıl/Ankara) hos Generaldirektoratet for Personale i vores ministerium, der starter mandag den 2021. september 10 og slutter fredag ​​den 2021. september 50. Kun ansøgninger mellem ansøgningsdatoer er gyldige, og ansøgninger, der ikke opfylder betingelserne i meddelelsen, accepteres ikke.

Ansøgninger efter lukketid fredag ​​den 10. september 2021 tages ikke i betragtning.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar