Ministeriet for landbrug og skovbrug til at rekruttere 118 kontinuerlige arbejdstagere

Ministeriet for landbrug og skovbrug vil blive ansat uden et interview
Ministeriet for landbrug og skovbrug vil blive ansat uden et interview

For at blive ansat i de enheder, der er angivet på den vedlagte liste over Ministeriet for Landbrug og Skovbrug, vil 4857 arbejdere blive rekrutteret gennem det tyrkiske arbejdsformidling (İŞKUR) med en tidsubegrænset ansættelseskontrakt, der er underlagt arbejdsloven nr.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER

De, der vil blive rekrutteret som arbejdere;
1) Nr. 2527 af tyrkisk udenlandsk ædle erhverv kan de frit og kunst I Tyrkiet, offentligheden, uden at dette berører bestemmelserne i lov om at være ansat i private organisationer eller arbejdspladser være tyrkisk statsborger

2) Selv om det er benådet, forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og funktionen af ​​denne bekendtgørelse, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, tillidsbrud, svigagtig konkurs Ikke at blive dømt for rigning af udbuddet, rigning af præstationens ydeevne, hvidvaskning af ejendomsværdier som følge af forbrydelsen eller smugling,

3) Ansøgninger fra dem, der bliver afskediget fra deres job eller erhverv, og dem, der er frataget offentlige rettigheder i overensstemmelse med den relevante disciplinærlovgivning for offentlige institutioner og organisationer, accepteres ikke,

4) ikke har modtaget alders-, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution

5) For at være over 18 år og ikke over 40 år fra meddelelsesdatoen,

6) Ikke at være relateret til militærtjeneste (at have gjort, suspenderet eller fritaget),

7) I de typer tjenester/erhverv, der kræves af vores ministerium, foretages indkøb på provins-/distriktsniveau. I ansøgninger tages der hensyn til adresserne på de personer, der er registreret i det adressebaserede befolkningsregistreringssystem.

8) For at få uddannelsesniveau og dokumenter specificeret i de særlige betingelser fra datoen for offentliggørelsen af ​​meddelelsen,

9) Kandidater, der ikke har de kvalifikationer, der kræves til udnævnelse som følge af anbringelsen, og dem, der har fremsat forkerte, vildledende eller falske udsagn og er anbragt i deres præferencer, udpeges ikke. Selvom det er gjort, vil tildelingsprocessen blive annulleret. Kandidater, der ikke indsender de påkrævede dokumenter i tide, selvom de opfylder kvalifikationerne og betingelserne for de stillinger, de er placeret i, udnævnes ikke,

10) Prøveperioden for de ansatte, der skal rekrutteres, er 90 (halvfems) dage, og ansættelseskontrakten for dem, der fejler inden for prøveperioden, opsiges uden kompensation uden at vente på meddelelsesperioden,

11) Kandidater anses for at have accepteret natarbejde, skiftearbejde, ingen allergisk sygdom, der forhindrer dem i at udføre deres pligter inden for landbrugsaktiviteter og dyrepleje, og at de har accepteret at udføre andre arbejder, administrationen har givet i overensstemmelse med deres titel,

12) At dokumentere, at der ikke er noget fysisk, psykisk og åndeligt sundhedsproblem, der forhindrer ham i at udføre sin pligt kontinuerligt (det vil blive anmodet fra de kandidater, der placeres som følge af lotteriet og har ret til at blive udpeget).
Betingelser søges.

ANSØGNINGSMETODE, STED OG DATO, PROCEDURER FOR LEVERING AF DOKUMENT

1) Ansøgninger indgives online via det tyrkiske arbejdsformidlingsbureau (İŞKUR) websted mellem 20.09.2021-24/09/2021 (ansøgninger indgivet personligt, pr. Post eller e-mail accepteres ikke)

2) Hver kandidat vil kun kunne ansøge om én arbejdsplads og et erhverv fra de arbejdspladser, der er angivet på İŞKURs websted.

3) De arbejdere, der skal rekrutteres i de krævede servicetyper, bestemmes direkte af vores ministerium ved at tegne en notar uden at blive udsat for en undersøgelse. Blandt alle ansøgere, herunder de prioriterede, der får besked af İŞKUR og opfylder kravsbetingelserne, vil antallet af ledige job (antal annoncerede stillinger) blive bestemt af et lotteri, der afholdes direkte i overværelse af en notar.

4) Notarius lodtrækning vil blive afholdt mandag, 04/10/2021 kl. 10:00 i Atatürk Conference Hall, der ligger på vores campuss centrale campus, under hensyntagen til de foranstaltninger, der er truffet inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​COVID- 19 epidemi.

5) Tegn resultater og andre meddelelser https://www.tarimorman.gov.tr Ingen skriftlig meddelelse vil blive givet til kandidaterne.

6) I tilfælde af ændring af dato og sted for lodtrækning https://www.tarim Der vil blive offentliggjort en meddelelse på Orman.gov.tr.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar