Overleveringsceremoni afholdt på TCDD Generaldirektoratet

overrækkelsesceremoni på tcdd generaldirektorat
overrækkelsesceremoni på tcdd generaldirektorat

Abdülkerim Murat ATİK, der blev udnævnt til General Manager for TCDD med godkendelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan, startede sin pligt.

overrækkelsesceremoni på tcdd generaldirektorat

Med ceremonien deltog viceminister for transport og infrastruktur Enver İSKURT, General Manager for TCDD Taşımacılık AŞ Hasan PEZÜK, TÜRASAŞ General Manager Mustafa Metin YAZAR, TCDD's vicegeneraldirektører og medarbejdere, Ali İhsan UYGUN overlod sine opgaver til Abdülkerim Murat. TCDDs generaldirektør Abdulkerim Murat ATİK takkede Ali İhsan UYGUN for hans tjenester og fulgte ham ved sin afgang fra TCDD ved at ønske ham godt.

overrækkelsesceremoni på tcdd generaldirektorat

Armin

sohbet

    1 Kommentar

    1. Den hyppige udnævnelse af en daglig leder til tcdd skader institutionen. Den person, der er udpeget udefra, er allerede politisk og måske ukvalificerede personer. Den udnævnte person tages, når han forstår jobbet lidt, og derefter udpeges en anden uafhængig person. Som om der er intet ekspert teknisk personale uddannet i institutionen, Udnævnelsen af ​​torpedoer bør stoppes. TCDD er ikke som andre institutioner. Den skal være klar til løbende innovationer. note = først og fremmest erol arikan den rigtige person til generaldirektoratet .

    Yorumlar