Særlig rentelånemulighed fra Suzuki til Autoshow Mobility i Vitara Hybrid!

særlig renter lånemulighed fra suzuki til autoshow mobilitet i vitara hybrid
særlig renter lånemulighed fra suzuki til autoshow mobilitet i vitara hybrid

Suzuki tilbyder modeller med Smart Hybrid -teknologi, der er mere effektive end diesel, og er fortsat det foretrukne mærke af dem, der ønsker at eje en hybridbil med standard avancerede sikkerhedsteknologier. Fortsat med at imødekomme de indkommende krav takket være den effektive lagerstyring i sine forhandlere, lancerede mærket også en lånekampagne til Suzuki Vitara, favoritten blandt SUV-entusiaster, med en løbetid på 100%til den digitale Autoshow Mobility Fair, som blev afholdt for første gang i Tyrkiet. bestilt.

Suzuki Brand Director Şirin Mumcu Yurtseven foretog en vurdering af emnet og sagde: “Vi har tilgængelighed til biler i september. I vores landsdækkende Suzuki -forhandlernetværk kan vi straks levere vores biler til vores kunder; Med Suzukis pålidelighed kan vi opfylde vores produktsortiment med Smart Hybrid -teknologi. ”

Suzuki bringer bilelskere sammen med innovative produkter med sin smarte hybridteknologi og er fortsat fokus for kunder, der ønsker at eje et nyt køretøj. På trods af problemer med tilgængeligheden af ​​køretøjer på grund af chipkrisen, som har fortsat at øge sin indvirkning især i det sidste 1 år, opnår Suzuki et succesfuldt salg ved at imødekomme efterspørgslen efter de modeller, det tilbyder til det tyrkiske marked.

Suzuki mødtes med bilelskere med sin avancerede salgsnetværksorganisation og tilbyder privilegier til sine forbrugere med en særlig lånekampagne til Autoshow Mobility, den digitale messe, der blev afholdt for første gang i Tyrkiet i september. Med kampagnen, der vil være gyldig i løbet af måneden, er Suzuki Vitara Hybrid, favoritmodellen i SUV -verdenen; Det tilbydes brugere med fordelen af ​​100-måneders løbetid og 12% rente for 0,99 tusind TL.

Suzuki -modeller venter på brugere i udstillingslokaler

Suzuki Brand Director Şirin Mumcu Yurtseven, der udtrykte sine synspunkter om emnet, sagde: ”Vi har tilgængelighed til biler i september. I vores landsdækkende Suzuki -forhandlernetværk kan vi straks levere vores biler til vores kunder; Med Suzukis pålidelighed kan vi opfylde vores produktsortiment med Smart Hybrid -teknologi. ” brugte sætningerne.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar