Studerende med kroniske lidelser vil blive undskyldt i ansigt til ansigt uddannelse

Hvad skal jeg gøre, hvis der er en covid -sag på skoler
Hvad skal jeg gøre, hvis der er en covid -sag på skoler

Blandt de studerende, der studerer på alle offentlige og private skoler og uddannelsesinstitutioner, vil dem, der har en rapport om sygdommen på listen over kroniske sygdomme i sundhedsministeriets e-Pulse System, blive betragtet som undskyldt i ansigt til ansigt uddannelse . Forældre og elever vil blive vejledt af de relevante lærere vedrørende lektionerne på de dage, hvor eleverne ikke kan gå i skole, og eleverne får adgang til at følge indholdet på TRT EBA TV og EBA -portalen.

E-Pulse System til undskyldninger for studerende, der studerer på alle offentlige og private skoler og uddannelsesinstitutioner, dem, der har en rapport om sygdommen på listen over kroniske sygdomme i sundhedsministeriets e-Pulse System, og dem, der er i gang med behandling eller karantæne, fordi de er en Covid-19-patient eller -kontakt. De vil blive betragtet som undskyldte, hvis de videresender det dokument, de vil modtage fra skoledirektørerne, til skoledirektoraterne.

Forældre og elever får den nødvendige vejledning til lektionerne på de dage, hvor eleverne ikke kan gå i skole, og eleverne får mulighed for at følge indholdet af TRT EBA TV og "eba.gov.tr" -portalen.

Studerende, der er i gang med behandling eller karantæne, fordi de er covid-19 patienter eller kontakter, og studerende, der dokumenterer deres kroniske sygdom, vil ikke blive betragtet som fraværende de dage, de ikke kan gå i skole.

De studerendes eksamener afholdes ansigt til ansigt og under hensyntagen til de epidemiske foranstaltninger. I denne sammenhæng vil eksamener for studerende med kroniske sygdomme blive gennemført ansigt til ansigt i skolemiljøet ved at træffe de nødvendige foranstaltninger inden for rammerne af Covid-19-udbruddet.

Eksamenseksamenerne for studerende, der har en positiv Covid-19-test eller er i kontakt, afholdes på de skoler, hvor de er registreret ved karantænens afslutning, på de datoer, som skoledirektoraterne fastsætter.

Studerende, der fortsætter deres uddannelse hjemme eller på hospitalet
Studerende, der får hjemme- eller hospitalsuddannelse, fortsætter deres uddannelse og skal ikke gå i skole for disse elever.

Studerende, der er i gang med behandling eller karantæne, fordi de er covid-19-patienter eller kontakter, vil blive leveret ekstern live-lektionsstøtte af lærerne, der er tildelt uddannelsestjenesten.

Derudover vil disse studerende kunne følge indholdet i TRT EBA TV og “eba.gov.tr” -portalen.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar