Teknofest Robotaksi Passenger-Autonomous Vehicle Competition er startet!

teknofest robotaksi autonome køretøjskøretøjskonkurrence er startet
teknofest robotaksi autonome køretøjskøretøjskonkurrence er startet

Inden for rammerne af TEKNOFEST Aviation, Space and Technology Festival startede Robotaksi Passenger Car-Autonomous Vehicle Competition, der har til formål at støtte teknologiudviklingsaktiviteter inden for ubemandede køretøjer, på banen, der blev oprettet i Gebze Bilişim Valley.

Inden for rammerne af TEKNOFEST Aviation, Space and Technology Festival begyndte det spændende eventyr for holdene i Informatics Valley, der færdiggjorde softwaren til de køretøjer, de producerede med deres egne ideer, i Robotaxi-Passenger Autonomous Vehicle Competition, som blev afholdt under ledelse af Informatics Valley, HAVELSAN og TÜBİTAK. Præsident for forsvarsindustrien Prof. Dr. İsmail Demir, formand for Kocaeli Industry Chamber og bestyrelsesmedlem i Informatics Valley Ayhan Zeytinoğlu, HAVELSAN General Manager Dr. Mehmet Akif Nacar og TÜBİTAK Vice President Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil delte spændingen ved konkurrencen blandt de unge. Besøgte holdene en efter en, Mr. Demir lyttede til elevernes oplevelser under forberedelsesprocessen og fik information om de tekniske egenskaber ved de køretøjer, de designede. Blandt de 146 hold, der ansøgte om konkurrencen, hvor gymnasie- og universitetsstuderende og kandidater deltog, vil 31 hold, der kvalificerede sig til finalen, køre deres selvkørende biler til banen efter en lang forberedelsesproces. Konkurrencen, der fortsætter indtil den 17. september, afholdes i et spændende miljø, hvor alle hold vil kunne køre deres biler autonomt på testbanen inden for rammerne af trafikskilte og bestemte konkurrenceregler.

Tyrkiets fremtid er lys…

Præsident for forsvarsindustrien Prof., der undersøgte de unges arbejde på stedet og lykønskede alle holdene med deres succes inden for autonome køretøjsteknologier. Dr. İsmail Demir sagde: “Der er en spændende indsats fra holdene her. Vi ser, at hver elev har en unik oplevelse inden for konkurrenceområderne. Det gør os stolte over at se, at vores venner, der er opdelt i forskellige grene som et team, kommer sammen i selskab med konsulentlærere. Her er produktet, selve konkurrencen en fysisk begivenhed, men ånden og atmosfæren er noget andet. At føle dette her skaber en separat merværdi for os. For at udløse disse er det meget vigtigt at vise en konkurrencestemning, et mål og gå mod det. Det vigtigste er at få vigtig erfaring med, hvad vi skal gøre på vejen til det mål, hvilke foranstaltninger vi skal tage, og hvordan vi skal arbejde. Mens vi talte med vores venner, fokuserede vi på spredningen af ​​denne indsats. Vi vil fortsætte vores støtte med at belønne denne unges indsats. ” brugte sine udsagn.

Fremtidens førerløse biler køres på sporet

Autonome køretøjers bidrag og betydning, som minimerer menneskelige fejl i trafikken, til trafiksikkerheden øges dag for dag. I konkurrencen, der har til formål at udvikle autonome kørselsalgoritmer, forventes et enkeltpersonskøretøj at udføre forskellige opgaver uden en chauffør i et rigtigt banemiljø. Robotaxer, der opererer på en bane, der afspejler bysituationen i stor skala, konkurrerer i to kategorier, den originale køretøjskategori og den klare køretøjskategori tilføjet i år. Mens de teams, der er involveret i alle trin fra produktionen af ​​køretøjerne til softwaren, forventes at konkurrere i den originale køretøjskategori, leverer TEKNOFEST en fuldt udstyret elektrisk klar køretøjsplatform til holdene i Ready Vehicle -kategorien, og de forventes kun at udvikle autonom software og udføre opgaverne på banen. Inden for konkurrencens rammer vil førstepræmien i kategorien Originalt køretøj være 75 tusind TL værd, andenpræmien vil være 50 tusind TL og tredjepræmien være 35 tusind TL. I kategorien Klar bil vil vinderne af de hold, der har succes og rangeret, modtage en præmie på 40 tusind TL, andenpræmien på 30 tusind TL og tredjepræmien på 20 tusinde TL. De vindende hold modtager deres præmier på TEKNOFEST, der afholdes i Atatürk lufthavn 21.-26. September 2021.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar