Trafikregulering på Mürselpaşa Boulevard

trafikarrangement på murselpasa boulevard
trafikarrangement på murselpasa boulevard

Som en del af rengørings-, vedligeholdelses- og reparationsarbejdet, der skal udføres ved İzmir Main Belt Canal collector, vil returvejen fra Yeşildere til Mürselpaşa Boulevard være lukket for trafik fra tirsdag den 14. september. Det er muligt at dreje fra Yeşildere Street foran den gamle DGM -bygning eller under Halkapınar -broen for at gå i retning af Basmane. Fra Mürselpaşa Boulevard Karşıyaka-Vejen til Bornova -retning vil blive taget til den modsatte bane under undersøgelsen. Trafikmønstre forventes at vende tilbage til det normale inden for 15 dage.

Rengørings-, vedligeholdelses- og reparationsarbejder påbegyndes i İzmir Main Belt Canal af İzmir Metropolitan Municipality İZSU Generaldirektorat. Som en del af arbejdet vil der fra tirsdag den 14. september blive foretaget ændringer i trafikmønsteret. Vejen, der drejer fra Yeşildere til Mürselpaşa Boulevard, vil blive lukket for trafik. Det er muligt at dreje fra Yeşildere Street foran den gamle DGM -bygning eller under Halkapınar -broen for at gå i retning af Basmane. Fra Mürselpaşa Boulevard Karşıyaka-Vejen til Bornova -retning vil blive taget til den modsatte bane under arbejdet.

Det er planlagt, at rengørings-, vedligeholdelses- og reparationsarbejdet skal være afsluttet om 15 dage, og trafikordren vil vende tilbage til normal.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar