Handlen mellem Tyrkiet og Pakistan stiger med jernbanetransport

tyrkiet pakistan handel vil stige med jernbanetransport
tyrkiet pakistan handel vil stige med jernbanetransport

Tyrkiets erhvervsrådgiver i Islamabad, Demir Ahmet Şahin, erklærede, at de forudser starten på godstog mellem Islamabad-Teheran-Istanbul i slutningen af ​​september og sagde, at flyvningerne vil fremskynde handelen mellem Tyrkiet og Pakistan.

Bursa Handelskammer og Industri (BTSO) fortsætter sine webinarprogrammer for at introducere investeringer og handelsmuligheder i mållande til Bursa -virksomheder. Handels- og investeringsmuligheder på det pakistanske marked blev evalueret i det 55. webinar arrangeret af Global Fair Agency. Islamabad Commercial Counselor Demir Ahmet Şahin og Karachi Commercial Attaché Eyyup Yıldırım deltog i webinaret, der blev ledet af BTSO's bestyrelsesmedlem Muhsin Koçaslan.

“VORES HANDELSVOLUME REFLEKTERER IKKE VORES STÆRKE POTENTIALE”

Da han talte ved åbningen af ​​mødet, bemærkede BTSO's bestyrelsesmedlem Muhsin Koçaslan, at Tyrkiet og Pakistan har historiske broderskabsbånd baseret på fælles religion og kulturarv, selvom de er i forskellige geografier. Koçaslan udtalte, at handelsmængden mellem Tyrkiet og Pakistan ikke afspejler det stærke potentiale i de to lande, “Vi har 128 virksomheder, der eksporterer fra Bursa til Pakistan. Vi har en samlet eksport på 8,5 millioner dollars. Den bilaterale handel mellem Tyrkiet og Pakistan ligger på 800 millioner dollars. Vi finder bestemt ikke disse tal tilstrækkelige. Vi sigter mod at indtage en mere aktiv position på det pakistanske marked. ” han sagde.

UDENLANDSK HANDELSMængde på 65 milliarder dollars

Islamabad kommercielle rådgiver Demir Ahmet Şahin sagde, at Pakistan er den 270. største økonomi i verden med et BNP på 40 milliarder dollars. Atingahin sagde, at Pakistans udenrigshandelsvolumen, der har en befolkning på 220 millioner, ligger på 65 milliarder dollars, “Pakistan, den 66. største eksportør i verden, sidder fast i en snæver produktions- og eksportbase baseret på bomuldstekstil- og hvedetrioen. Tekstil udgør 57 procent af landets eksportprodukter. ” sagde.

ISTANBUL-ISLAMABAD TRÆNER STARTER

Med angivelse af, at handelen mellem Tyrkiet og Pakistan realiseres ad søvejen og luftvejen, fortsatte Şahin sine ord som følger: “Denne situation får udenlandske handelstransaktioner til at tage længere tid og blive dyrere. Vi forventer imidlertid genoptagelse af godstogtjenester mellem Islamabad-Teheran-Istanbul i slutningen af ​​måneden. Togtjenester vil yde betydelige bidrag til handelsforbindelserne mellem de to lande. ' han sagde.

VERDENS 4. STØRSTE MARKED I BORDOLIE

Karachi Commercial Attaché Eyyup Yıldırım gav oplysninger om handelsmulighederne i Pakistan. Med angivelse af, at der er en stor interesse for tyrkiske tv -serier i Pakistan, sagde Yıldırım, at de ønsker, at denne interesse også skal afspejles i tyrkiske produkter. Yıldırım understregede, at der er betydelige muligheder inden for bilateral handel, “Pakistan er verdens 4. største marked for bordolier. De forbruger for meget olie. Især er der en stor interesse for olivenolie. Vi har en pris- og kvalitetsfordel i forhold til producenter som Spanien og Italien. På den anden side er der et stort marked for produkter som pasta, kiks, chokolade og kulsyreholdige drikkevarer i forarbejdede fødevaresektoren i Pakistan, men vores eksport er ikke på tilstrækkelige niveauer endnu. ” sagde.

DER ER EN STOR MULIGHED I STRØMGENERATIONSMASKINER

Eyyup Yıldırım oplyste, at en tredjedel af Pakistans import er realiseret inden for maskinsektoren, ”Halvdelen af ​​maskinerne kommer fra Kina. Der er et vigtigt behov på markedet, især i kraftproduktionsmaskiner. Da elinfrastrukturen ikke er særlig god, er afbrydelser hyppige. Derfor er der brug for en generator. Igen er der et vigtigt potentiale i tekstilmaskiner. Fødevareforarbejdningsmaskiner er et andet potentielt område. Den daglige produktionsmængde i Pakistan, som er en af ​​de største mælkeproducenter i verden, er 95 millioner tons. Der er brug for mange maskiner i denne sektor. Der er en betydelig mulighed inden for mejeri- og gårdsautomatiseringssystemer, mejerimaskiner og isproduktionsudstyr. ” han sagde.

Karachi Commercial Attaché Eyyup Yıldırım udtalte også, at de begyndte at arbejde med pakistanske og tyrkiske messevirksomheder med det formål at organisere en forbrugerproduktermesse for Tyrkiet i Pakistan, og tilføjede, at de har til formål at øge interessen for tyrkiske produkter endnu mere.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar