Üçyol Buca Metro Construction Udbudsresultat

ucyol buca metro budresultat
ucyol buca metro budresultat

Izmir Metropolitan Kommune har også afsluttet udbuddet i sidste etape på opførelsen af ​​Buca Metro, som vil skabe lettelse i bytransport. Otte gigantiske virksomheder og konsortier, herunder deltagere fra Kina, Aserbajdsjan og USA, konkurrerede i det internationale udbud, der blev afholdt for Üçyol-Buca-metroen, som bliver den største investering i byens historie. Præsident Soyer foretog en evaluering efter udbuddet og henledte opmærksomheden på antallet af deltagere og den stærke kapitalstruktur i de virksomheder, der deltog i udbuddet, og sagde: ”Held og lykke til befolkningen i Buca, Izmir og Tyrkiet. Vi starter byggeriet af Buca Metro ved at afslutte udbuddet så hurtigt som muligt ”.

Bygningstilbuddet i sidste fase af Buca Metro, der skal betjenes mellem Üçyol Station - Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus - Çamlıkule, som er 5. etape af İzmir Letbanesystem, blev afholdt i dag. Otte af de 13 kæmpevirksomheder og konsortier, heriblandt russiske, kinesiske, aserbajdsjanske og amerikanske virksomheder, som var forudkvalificerede før, konkurrerede om opførelsen af ​​linjen på 8 kilometer, som bliver den største investering i byens historie. Udbuddet blev sendt direkte på de sociale medier i Izmir Metropolitan Kommune. Som et resultat af evalueringen af ​​de økonomiske tilbud i henhold til udbudsproceduren vil det økonomisk mest fordelagtige tilbud blive fastlagt, og byggeriet påbegyndes umiddelbart efter underskrivelse af en kontrakt med entreprenørvirksomheden.

Præsidenten så udbuddet live.

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer, viceborgmester i Izmir Metropolitan Kommune Mustafa Özuslu og generalsekretær for Izmir Metropolitan Kommune Dr. Han så det live med Buğra Gökçe. Præsident Soyer foretog en evaluering efter udbuddet, og udtalte, at udbuddet var vellykket på grund af både antallet af deltagere og de stærke kapitalstruktur i de deltagende virksomheder, og sagde: ”Der er betydelige forskelle mellem virksomhedernes økonomiske tilbud. Vi vil hurtigt lære årsagerne til disse forskelle. Vi afslutter tilbuddet så hurtigt som muligt inden for rammerne af international udbudslovgivning. Det vil være et bud inden for rammerne af det budget, som det konsortium, vi har oprettet, stiller til rådighed. Vi skal heller ikke oprette en ressource. Et vellykket bud, en meget vellykket deltagelse. Må det være til gavn for befolkningen i Buca, befolkningen i Izmir og hele Tyrkiet. ”

De virksomheder, der deltager i udbuddet og deres økonomiske tilbud er som følger; (ekskl. moms)

 1. Bayburt Group & Azercon OJSC Joint Venture - 4 milliarder 721 millioner 866 tusinde TL.
 2. China Civil Engineering Construction Corporation og Kolin Construction Joint Venture - 6 milliarder 998 millioner 246 tusinde TL.
 3. Dentas - Gürbag Joint Venture - 7 milliarder 196 millioner 217 tusinde TL.
 4. Doğuş Construction and Trade Inc. - 6 milliarder 932 millioner 477 tusinde TL.
 5. EEB-CRFG-CREGC-MAKYOL Consortium-9 milliarder 682 millioner 906 tusinde TL.
 6. Gülermak Construction - 3 milliarder 921 millioner 498 tusinde TL.
 7. JV Of Dillingham Construction - Özaltın Construction Joint Venture - 4 milliarder 357 millioner 481 tusinde TL.
 8. Yapı Merkezi - Nurol Joint Venture - 3 milliarder 392 millioner 950 tusinde TL.

Den første låneaftale blev underskrevet i juli

Den første låneaftale for Buca Metro, som vil blive bygget af Izmir Metropolitan Kommune med egne ressourcer, blev underskrevet med Den Europæiske Bank for Genopbygning og Udvikling (EBRD) i juli. Den udenlandske finansieringskontrakt på 125 millioner euro har en løbetid på 4 år, 12 måneder Euribor + 6% rente. Izmir Metropolitan Municipality, inden for rammerne af Üçyol-Buca Metro Line, med French Development Agency (AFD) og Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) i maj sidste år, 3,20 millioner euro, i alt 125 millioner, og i slutningen af ​​juli , Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) Der blev underskrevet en autorisationsaftale på 250 millioner euro

Det giver driverløs service.

Linjen, der udgør den 5. etape af İzmir Light Rail System, vil tjene mellem Üçyol Station - Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus - Çamlıkule. Linjens længde, der skal konstrueres med den dybe tunnelteknik (TBM / NATM) ved hjælp af TBM-maskinen, er 13,5 km. og 11 stationsområder blev bestemt. Fra og med Üçyol vil linjen omfatte henholdsvis Zafertepe, Bozyaka, General Asım Gündüz, Şirinyer, Buca Municipality, Kasaplar, Hasanağa Garden, Dokuz Eylül University, Buca Koop og Çamlıkule stationer. Buca-linjen vil blive integreret med 2. etappelinje mellem F.Altay-Bornova ved Üçyol Station og med İZBAN-linjen ved inyirinyer Station. Togsæt på denne linje fungerer uden chauffører.

Armin

sohbet

  Vær den første til at kommentere

  Yorumlar