Uşak 6. messe for landbrugs- og husdyrteknologier åbner sine døre

usak ege landbrug og husdyrholdsteknologi messe åbner dørene
usak ege landbrug og husdyrholdsteknologi messe åbner dørene

Uşak 6th Aegean Agriculture and Livestock Technologies Fair åbner dørene for besøgende den 16. september 2021 på Kemal Öz Multi-Purpose Indoor Fairground.

Uşak, en by med landbrug og husdyrhold med en befolkning på 32 tusinde landmænd, vil være vært for Uşak Aegean Agriculture and Livestock Technologies Fair for sjette gang i år. På messen arrangeres af GL Platform; De seneste innovationer og teknologiske udvikling inden for landbrug, husdyr, landbrugsudstyr og genetik vil blive vist frem. Temaet for messen i år vil være 'medicinske aromatiske planter'. Derudover vil alle arrangementer blive organiseret inden for rammerne af TSE -sikkerhedscertifikat i overensstemmelse med kravene i de nuværende pandemiske forhold. Besøgsindgange maskeres, tager HEPP -koden og kontrolleres i henhold til områdets tæthed.

Understregede at messen vil gavne hele dynamikken i byen, sagde GL Platform General Manager Gül Ceylan: “Vi ved, at producenter, landmænd, håndværkere, kort sagt, alle Uşak bekymrer sig om denne messe og ser frem til det. Vi vil ikke efterlade denne interesse uanmeldt, på trods af de vanskelige forhold vil vi mobilisere alle vores muligheder for at realisere messens handelsvolumen ovenfor sidste år. ” Ceylan sagde, at de vil forsøge at organisere en messe, der vil bidrage til den regionale økonomi, ”Støtte og enhed fra sektorrepræsentanterne på denne vej er meget vigtig for os. Jeg har fuld tillid til, at vi sammen arrangerer en vellykket messe ”.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar