Vedvarende genital ophidselse påvirker mental sundhed

vedvarende genital ophidselsesforstyrrelse påvirker mental sundhed
vedvarende genital ophidselsesforstyrrelse påvirker mental sundhed

Selvom vedvarende genital ophidselse er en ualmindelig lidelse, gør det det svært for udsatte personer at fortsætte deres daglige aktiviteter. Eksperter siger, at seksuel ophidselse ikke løses med den sædvanlige orgasmiske oplevelse og lindres af flere orgasmer, der tager timer eller nogle gange dage, at eksperter ofte ikke deler deres klager med sundhedspersonale, fordi de er bange for at blive diagnosticeret med hyperseksualitet. Eksperter siger, at da årsagen til Persistent Genital Arousal Disorder, som alvorligt påvirker mental sundhed, ikke er blevet fastlagt endnu, kan behandlingen anvendes fra sag til sag.

Üsküdar University NPİSTANBUL Brain Hospital Psychiatrist Assoc. Dr. Nermin Gündüz foretog evalueringer om kontinuerlig genital ophidselse.

Det kan tage timer eller dage

Med angivelse af, at vedvarende genital ophidselse er en ualmindelig lidelse, Assoc. Dr. Nermin Gündüz, "Kontinuerlig genital ophidselsesforstyrrelse" har genital ophidselsessymptomer, der kan forekomme med eller uden en tilsyneladende ikke-seksuel stimulans, varer i timer eller dage og går ikke helt spontant tilbage. Kropslige genitale ophidselsesreaktioner opleves ofte af personen uafhængigt af seksuel lyst eller lyst, forekommer pludselig og uventet eller uønsket og forårsager alvorlig nød for personen. Så meget, at disse mennesker har svært ved at opretholde deres daglige aktiviteter. ” sagde.

Det kan føre til alvorlig forringelse af mental sundhed

Gündüz understregede, at seksuel ophidselse ikke løses med den sædvanlige orgasmiske oplevelse, men lindres af flere orgasmer, der tager timer eller nogle gange dage, "sagde Gündüz:" Mennesker, der er diagnosticeret med kontinuerlig genital ophidselsesforstyrrelse, siger, at de har svært ved at opretholde deres seksuelle funktioner og daglige aktiviteter , ud over alvorlig forringelse af deres mentale helbred. Vedvarende genital ophidselsesforstyrrelse er en underdiagnosticeret tilstand end dens sande forekomst. Dette skyldes, at mennesker med vedvarende genital ophidselse klager ikke kan dele deres klager med sundhedspersonale, fordi de er bange for at blive diagnosticeret med hyperseksualitet. ” brugte sætningerne.

Der er ingen standardbehandling

Med angivelse af, at depression, angstlidelser, skyld, skam, social isolation og selvmordstanker kan observeres hos mennesker med denne lidelse, Psychiatrist Assoc. Dr. Nermin Gündüz sluttede sine ord således:

”Da det ofte opfattes af patienterne som en pinlig situation, kan de ofte ikke engang dele det med deres læge. Lidt er kendt om, hvorfor det kliniske billede af vedvarende genital ophidselsesforstyrrelse opstår. Det kan være relateret til psykologiske årsager, herunder depression og angst, samt til vaskulære, neurologiske og lægemiddelinducerede processer. Derfor kan en detaljeret undersøgelse være påkrævet. Da årsagen ikke er fastslået endnu, er der ingen standardbehandling. Vi kan sige, at det er passende at starte og følge behandlingen fra sag til sag. ”

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar