Audis Virtual Reality -ansøgning til Passagerer Holoride

virtual reality -applikation til passagerer fra audi holoride
virtual reality -applikation til passagerer fra audi holoride

Audi udvikler en ny virtual reality (VR) app, som passagerer på bagsædet kan bruge, mens de rejser: holoride
Takket være den applikation, der er udviklet af Audi, vil passagererne kunne få en sjovere rejse takket være VR -briller i mange aktiviteter fra film til spil til mødepræsentationer. Det overvågede virtuelle indhold tilpasser sig bilens kørselsbevægelser i realtid.

Audi tilbyder innovativ VR- eller XR-teknologi (augmented reality), der gør bilrejser til en multimodal oplevelse.

På platformen, kaldet Holoride, bruger bagsædepassagerer en VR -app, hvor de kan opleve film, videospil og interaktivt indhold mere realistisk. Takket være applikationen, der har en ny teknologi, der tilpasser sig køretøjets kørselsbevægelser i realtid, kan passageren for eksempel se et rumskib med VR -briller under køretøjets svingning, at rumskibet i den imaginære verden vender ind samme retning, og at rumskibet accelererer med accelerationen af ​​køretøjet.

Et nyt medie: holoride

Holoride, en platform, der gør indholdsudviklere i stand til at oprette augmented reality -formater, skaber nye medier med sit specielt udviklede softwarekit. Det nye arbejde til Unity -spilmotoren, kaldet Elastic Software Development Kit (SDK), giver udviklere adgang til værktøjer til at skabe spiloplevelser og underholdningsformater. Med en ny tilgang til indholdsskabelse kan denne nye mediekategori bruges på mange forskellige områder, fra rumoplevelser til blockbuster -film og historiske byture.

Virtuel tur i Salzburg

Audi brugte først det nye underholdningsformat på Salzburg Festival. På bagsædet af Audi e-tron havde festivaldeltagerne mulighed for at tage en virtuel rundtur i byen arrangeret af festivalen og se historiske scener fra festivalens fortid.

Holoride blev først afsløret på CES 2019 i Las Vegas og har i samarbejde med Disney også udviklet et actionfyldt VR-spil i bilen baseret på karakteren Rocket Raccoon fra Marvel's Guardians of the Galaxy.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar