Virtuel rejse i fremtidens fabrik

virtuel rejse i fremtidens fabrik
virtuel rejse i fremtidens fabrik

Bursa Model Factory, et kompetence- og transformationscenter, der blev realiseret under ledelse af Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO), var vært for 14. og 9. klasses elever fra 10 forskellige projektskoler i Bursa.

Bursa Model Factory, der blev taget i brug af BTSO i samarbejde med ministeriet for industri og teknologi, generaldirektoratet for industri og effektivitet og FN's udviklingsprogram (UNDP), guider den digitale transformation af virksomheder. Gymnasieelever besøgte centret inden for rammerne af TÜBİTAK 4004 'Support Program for Nature Education and Science Schools' inden for rammerne af samarbejde med det videnskabelige og teknologiske forskningsråd i Tyrkiet.

VIRTUEL REJSE PÅ BMF

Med projektet "Education 4.0 Science School for Industry 4.0" besøgte 50 studerende og projektledere Center for kompetence og digital transformation under koordinering af Provincial Directorate of National Education og TOFAŞ Science High School. Centerets direktør, Mustafa Birol Aksel, modtog praktisk information om digital produktion og 4. branchetransformation til de studerende, der undersøgte centret i selskab med undervisere og vejledningslærere. Studerende havde mulighed for at opleve virtual og augmented reality med eksperttrænere i centrum. Mustafa Birol Aksel påpegede, at BMF er et øjenåbnende center for børns fremtidige karriererejser, især i en alder af valg af erhverv.

“MODELFABRIKER OG SKoler SKAL SAMARBEJDE”

Ramazan Karakök, General Manager for MESYEB, udtalte, at centret blev oprettet under ledelse af BTSO med det formål at fremskynde virksomhedernes overgang fra Bursa til den nye industrielle transformation, og sagde: "Det er et meget vigtigt skridt, der kan ændre vores lands fremtid, først og fremmest for vores unge mennesker, der vil udøve deres erhverv for at opdage dette sted, for at se, hvordan den teknologiske udvikling, de altid har hørt om, implementeres inden for industrien.. Modelfabrikker og skoler i Tyrkiet burde samarbejde mere. Selvom Model Factory hovedsageligt har til formål at øge industrialisternes hastighed for at følge med i den digitale transformation, er det meget vigtigt for vores studerende, som er fremtidens arkitekter, at besøge disse steder og se, hvordan teknologien tilpasser sig industrien og ændrer arbejdet og produktivitet. ” han sagde.

“VI FÅR NYE HORIZONS”

Projektkoordinator Ahmet Akçelik og uddannelseskoordinator Hakan Özkaynak erklærede, at besøget på Kompetencecenter og Digital Transformation var meget produktivt. Ahmet Akçelik sagde, at centret er en fantastisk mulighed for at opleve og anvende teoretiske koncepter relateret til lean produktion, energieffektivitet og digital transformation af industrien. Akçelik sagde: ”Vores studerende, der besøgte centret med det formål at fremskynde digital transformation og havde en idé om anvendelsesområderne inden for teknologi, havde mulighed for at opleve virtuel og udvidet virkelighed personligt. Jeg tror, ​​at centret giver vores elever nye horisonter. ”

Med projektet, som Ege University, Uludağ University og Bursa Technical University er interessenter for, er det rettet mod, at 14 studerende fra 50 forskellige skoler vil se alle faser af et produkt, fra projektidéen til F & U -udviklingen, fra produktionslinjen til markedsføringen.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar