240 millioner lira transportinvesteringer fra Izmir Metropolitan Municipality til distrikter

million lira transportinvesteringer fra Izmir storbykommune til distrikter
million lira transportinvesteringer fra Izmir storbykommune til distrikter

Izmir Metropolitan Kommune har iværksat et kæmpe investeringsangreb for at forny køretøjet og gangbroer over vandløbene, som blev ødelagt på grund af kraftig regn i mange bydele. Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer udtalte, at de vil bygge nye køretøjer og gangbroer på næsten 240 punkter inden for rammerne af de arbejder, der vil koste cirka 70 millioner lira. Nye køretøjer og fodgængerbroer, hvis diametre vil blive bygget for at reducere risikoen for oversvømmelser, vil give borgerne sikker og behagelig transport.

Izmir Metropolitan Municipality fortsætter sine bestræbelser på at forberede byen mod oversvømmelser, der kan opleves på grund af klimakrisens indvirkning. Fremskyndet infrastrukturinvesteringer i mange distrikter, Metropolitan tog skridt til at forny køretøjet og gangbroer, der blev ødelagt eller blev ubrugelige over åen. İzmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer, henviste til problemerne i distrikterne, hvor nedbøren var effektiv i oversvømmelseskatastrofen i İzmir den 2. februar, "Nogle vandløb flød over i oversvømmelseskatastrofen, broer og kulverter på disse vandløb blev beskadiget og transport blev afbrudt. Vores teams greb straks ind og udførte det nødvendige arbejde. Efter denne katastrofe foretog vores afdeling for videnskabelige anliggender og transportafdelinger bestemmelser på transportveje, vandløb og broer for at forhindre oversvømmelser, der kan forekomme i vandløb under kraftige regnskyl. Med en investering på cirka 240 millioner lira har vi igangsat investeringer i nye biler og gangbroer på næsten 70 punkter. Takket være kulverterne, som vi har forstørret i diameter, vil strømmen af ​​vandløbene blive lettet, vi vil både forhindre oversvømmelser og sørge for sikker og behagelig transport til vores borgere.

I den første fase bygges 31 kulverter og 4 gangbroer.

Indtil slutningen af ​​dette år vil Izmir Metropolitan Kommune bygge 31 kulvertbilbroer og 4 fodgængerbroer på de steder, hvor det er nødvendigt, især i Menderes, Foça og Kiraz, som i første omgang blev ramt af oversvømmelseskatastrofen. Teamene i Institut for Videnskabelige Anliggender startede konstruktionen af ​​kulvertbilbroer i kvartererne Dereköy, Kuyucak, Çatalca, Görece og Barbaros i Menderes -distriktet. Arbejderne afsluttes ved udgangen af ​​året. Desuden fortsætter opførelsen af ​​en motorvejsbro over Menemen Hasanlar Vehicle Bridge, Ilıca Stream i Bergama Fevzipaşa District og Dikili Bademli District. I Seferihisar starter byggeriet af 4 motorvejsbroer over vandløbene Karakoç, Kocaçay og Ulamış.

Arbejdet med at bygge 27 bilbroer er også startet.

Izmir Metropolitan Kommune vil bygge nye køretøjsbroer i åerne, der er for brede til at blive kulvert. Izmir Metropolitan Municipality Department of Transportation har startet projektundersøgelser for at bygge en motorvejsbro over åen på 27 punkter. Ved udgangen af ​​dette år har det til formål at afslutte projektundersøgelserne og starte byggeriet af køretøjsbroer. Motorvejsbroer er designet i henhold til vandløbets 100 og 500 års strømningshastigheder.

Hold arbejder fra fire sider

Özgür Ozan Yılmaz, afdelingsleder for videnskabelige anliggender i İzmir Metropolitan Kommune, der gav oplysninger om de igangværende arbejder på 6 punkter på åen i Kuyucak, Dereköy, Çatalca, Görece og Barbaros kvarterer i Menderes, sagde, at de vil have fornyet 31 kulverter og 4 gangbroer ved årets udgang. Da han bemærkede, at de påbegyndte konstruktionen af ​​køretøjs- og motorvejsbroer i Bergama, Dikili og Menemen, var der en investering på 60 millioner lira på det første trin, sagde Yılmaz, ”Vores bro- og kulvertarbejder fortsætter i 2022. Vi gør en seriøs investering for at være forberedt på nedbør og for at forhindre fremtidige oversvømmelseskatastrofer. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar