5.5 millioner fingeraftryk i det nationale system

millioner fingeraftryk i det nationale system
millioner fingeraftryk i det nationale system

Det nationale biometriske fingeraftrykssystem blev integreret med immigrationsregistreringssystemet. Dataene fra 5.5 millioner udlændinge, hovedsagelig syriske flygtninge, i Tyrkiet blev overført til systemet. Andre institutioner vil også have adgang til dataene i det fælles lager. Således vil transaktioner blive udført øjeblikkeligt med mennesker, der ulovligt kommer ind i grænsen og skal deporteres. Scanning på systemet tager 2,5 sekunder.

Det nationale biometriske fingeraftrykssystem, der gjorde Tyrkiet til det 7. land i verden til at udvikle sin egen biometriske datalgoritme, blev stillet til rådighed for Generaldirektoratet for Migrationsstyring. Systemet er begyndt at blive brugt til udførelse af udenrigsanliggender og transaktioner ved grænseportene. Dataene fra 5.5 millioner udlændinge i Tyrkiet, hovedsagelig syriske flygtninge, blev overført til systemet.

610K forespørgsler, 126K nye registreringer

Siden 26. marts, hvor Migrationsforvaltningen skiftede til National Biometric Fingerprint System, er der blevet foretaget 610 fingeraftryksforespørgsler, og det har skabt 158 tusind 126 nye rekorder, der ikke er foretaget før i feltet. Registreringer i det nye system blev gennemført fejlfrit, med 36 mennesker, der har en underretningspligt, især vedrørende irregulære migranter.

Mobil kontrol

Med Migrationsadministrationens mobile servicekøretøjer i grænseområderne kan registreringsprocedurer hurtigt, online eller offline, udføres for deportation og masseindvandring, der kommer ind i grænsen. Med den udbredte brug af håndterminaler bliver afghanske og syriske flygtninge, der for nylig har krydset grænsen, afhørt med det nationale biometriske fingeraftrykssystem, så snart de kommer ind i landet og erobret, kan der træffes nødvendige handlinger mod dem, og der oprettes optegnelser.

Samarbejde med ministeriet

Immigrationsforvaltningen udfører et fælles arbejde med Udenrigsministeriet inden for systemets anvendelsesområde. Undersøgelsen, som er ved at blive afsluttet, overvejer at registrere de biometriske fingeraftryksdata for udlændinge, der ansøger om visum til Tyrkiet, inden de kommer ind i landet, ved udenlandske missioner. På denne måde vil der blive tilføjet et vigtigt lag til grænsesikkerheden ved at sammenligne de oplysninger, der modtages ved vores grænser, med de oplysninger, der blev modtaget på tidspunktet for indrejsen.

Scan på 2.5 sekunder

Takket være gennemførelsen af ​​integrationen af ​​National Biometric Fingerprint System i Immigration Administration -systemet er det muligt hurtigt at få adgang til alle demografiske oplysninger, fotografier og tidligere eksisterende oplysninger og registreringer af den person, der bliver afhørt. Forespørgsler i datapuljen afsluttes på 2.5 sekunder. Koordination med andre institutioner sikres gennem datasystemet. Alle transaktioner med udlændinge, der ulovligt kommer ind i grænsen og skal deporteres, administreres på en integreret måde med retshåndhævelse.

Biometriske optegnelser taget og gemt

30. september 2021 i Tyrkiet; 1 million 222 tusind 674 har status som opholdstilladelse, 31 tusind 334 har ansøgt om beskyttelse, 3 millioner 715 tusind 913 er syrere under midlertidig beskyttelse, 292 er udlændinge, der er ofre for menneskehandel, 109 tusinde 708 er uregelmæssigt fanget i år. Der er 5 millioner 79 tusinde 921 udlændinge, inklusive immigranter. Ud over disse mennesker, hvis biometriske registreringer er afsluttet, registreres alle udlændinge fanget som uregelmæssige immigranter, der ikke lever med en vis status og tilladelse, også ved at tage deres biometriske fingeraftryk. I øjeblikket er der cirka 5.5 millioner udenlandske registreringer i GöçNet -optegnelser.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar