Hastehandlingsplan i offentlig transport mod strejke i Izmir er klar

Akut handlingsplan er klar i offentlig transport mod strejken i izmir
Akut handlingsplan er klar i offentlig transport mod strejken i izmir
Tilmeld  


İzmir Metropolitan Municipality, İzmir Metro A.Ş. og Izmir Tramway, tog forholdsregler mod muligheden for, at de igangværende overenskomstforhandlinger ikke ville resultere i et kompromis. 14 nye linjer blev planlagt af ESHOTs generaldirektorat, så den offentlige transporttjeneste kunne fortsætte uden afbrydelse.

İzmir Metro A.Ş., som også varetager administrationen af ​​İzmir Sporvogn. Overenskomstforhandlinger mellem ledelsen og den autoriserede fagforening fortsætter. Hvis der ikke er enighed, udarbejdede İzmir Metropolitan Kommune ESHOT Generaldirektorat en nødhandlingsplan. I alt 14 nye linjer vil blive taget i drift over hele byen for at sikre, at den offentlige transport fortsætter uden afbrydelser. Mens en linje styrkes med yderligere flyvninger, foretages der en ruteændring på en anden linje. Ud over den rutinemæssige rejseplanlægning kører 130 ekstra busser på de nye linjer. Udgangspunktene vil blive styrket med ekspertpersonale for hurtigt at reagere på mulige problemer. De nye linjearrangementer vil være som følger:

Halkapınar - Palæ - Narlıdere

Balçova - Konak (169) og Narlıdere - Konak (554) linjer betjener over Mustafa Kemal Sahil Boulevard. Fahrettin Altay - Halkapınar (12) busser vil bruge Mustafa Kemal Sahil Boulevard og Alsancak Talatpaşa Boulevard -ruterne.

İnönü Boulevard og Üçyol

Fahrettin Altay - Konak (980) busser vil bruge İnönü Street. Fahrettin Altay - Halkapınar Metrobusser med linje nummer 581 kører på ruten İnönü Caddesi - İkiçeşmelik - Şair Eşref Boulevard.

Buca - Bozyaka - Gaziemir

Tınaztepe - Halkapınar Metro (70); Busser Bozyaka - Halkapınar Metro (80) og Gaziemir - Halkapınar Metro (90) betjener den sydlige del af byen. Yesilyurt - Konak (18) busser, der kører til byens centrum, styrkes med yderligere flyvninger.

Bornova -regionen

Bornova Metro - Konak (840) busser kører på ruten til Ankara Street - Yeşildere - Konak Tunnels. Bornova Metro - Konak busser med linjenummer 841 kører over Ağaçlı Yol (industri og regionale metrostationer) - Mersinli - Mürsel Paşa Boulevard. Evka 3 Metro - Konak (63) busser kører fra Alsancak Şair Eşref Boulevard.

Cigli - Karşıyaka

Egekent Transfer - Konak (802) busser kører på ruten Anadolu Caddesi - Altınyol - Alsancak Şair Eşref Boulevard. Busser Bostanlı İskele - Konak (121) kører over Altınyol - Alsancak Talatpaşa Boulevard. Mavişehir Transfer - Bostanlı İskele busser med linjenummer 821 Karşıyaka Det vil gøre det sidste stop ved molen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar