Ansøgninger om ansættelse af 750 handicappede lærere starter den 8. november

Ansøgninger om handicappet læreropgave begynder i november
Ansøgninger om handicappet læreropgave begynder i november

Minister for national uddannelse Mahmut Özer meddelte, at foreløbige ansøgninger om ansættelse af 750 handicappede lærere vil blive modtaget mellem den 8. og den 12. november.

750 handicappede lærere vil blive udpeget af Ministeriet for National Uddannelse inden for rammerne af den handicappede offentlige personalevalg (EKPSS).

Minister Özer erklærede, at de fastlagde udnævnelseskalenderen efter præsident Erdoğans gode nyhed om, at 3 handicappede lærere vil blive udpeget den 750. december, Verdens Handicapdag, efter kabinetsmødet, og sagde, at forhåndsansøgninger vil blive accepteret mellem november. Udvælgelses- og godkendelsesprocessen finder sted mellem den 2018. og 2020. november 8, og udnævnelserne foretages den 12. december. sagde.

Minister Özer sagde, at de var meget glade for den gode nyhed om udnævnelsen af ​​15 handicappede lærere, efter at præsident Erdoğan havde udnævnt 750 tusinde lærere, "på vegne af lærerkandidaterne vil jeg gerne udtrykke min taknemmelighed over for vores præsident." brugte sine udsagn.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar