Arbejdet startede torsdag Cykel og Green Walkway Project

Arbejdet er startet på torsdagsprojektet cykel og grøn gangbro
Arbejdet er startet på torsdagsprojektet cykel og grøn gangbro

Arbejdet er startet på Cykel- og grøn gangbro -projektet, som vil tilføre byen Persembe værdi. Ordu Metropolitan Kommune, der appellerer til alle segmenter med de projekter, den har gennemført, har startet Cykel- og grøn gangbrosprojekt i byen Persembe. Dette projekt, der tiltrækker alle aldersgruppers opmærksomhed, vil tilføre distriktet en ny identitet og samtidig bidrage til byens æstetik torsdag.

DET BLIVER ET MERE LEVERBART STED

Projektet, der er planlagt med en sund og miljøvenlig tilgang, vil blive implementeret på kystruten langs Bolaman -linjen, der starter fra Persembe Havn. Cykel- og grøn gangbrosprojektet med en samlet længde på cirka 2 kilometer vil gøre torsdagen til et mere beboeligt sted.

Det igangsatte projekt vil omfatte en cykelsti, logoer, skilte, gangsti, siddepladser, skraldespande, cykelparkeringselementer og dekorative belysningsstænger på 20 meter hver 6. meter.

MÅLTIL AT VÆRE TILGÆNGELIG ASAP

Teamene, der begyndte at arbejde inden for rammerne af projektet, der blev udført af Institut for Parker og Grønne Områder i Ordu Metropolitan Kommune, afsluttede de eksisterende grænse- og parketfjerningsprocesser, fremstilling af grænser og elektriske linjer i første etape. Metropolitan Kommune sigter mod at præsentere projektet for borgerne så hurtigt som muligt ved at være på banen blandt andre arbejder, der skal udføres.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar