Beyoğlu Culture Road Festival starter den 29. oktober

Beyoglu Culture Road Festival starter i oktober
Beyoglu Culture Road Festival starter i oktober
Tilmeld  


Det indledende møde for Beyoğlu Cultural Road Festival blev afholdt i Galataport Istanbul. Kultur- og turismeminister Mehmet Nuri Ersoy, som deltog i det indledende møde, sagde, at festivalen vil blive afholdt mellem 29. oktober og 14. november.

Minister Ersoy påpegede, at Beyoğlu Cultural Road indeholder Istanbuls moderne og historiske tekstur, at efter Galataport, Tophane, Galata Tower, Galata Mevlevi Lodge, Tarık Zafer Tunaya Cultural Center, Mehmet Akif Ersoy Memorial House, Istanbul Cinema Museum og Atlas sagde han at 1948 Cinema, Emek Cinema, Taksim Mosque Culture and Art Center, Atatürk Cultural Center og Culture Street er placeret.

"AKM er blevet et verdensomspændende værk, der vil være åbent for livet 365 timer i døgnet, 24 dage om året"

Ersoy påpegede, at Galata-tårnet blev til sin oprindelige identitet efter restaureringen, og sagde:

”Det byder nu sine besøgende velkommen som et museum. Du kender den opmærksomhed, den tiltrækker. Det modtager i øjeblikket lige så mange besøgende som Topkapi-paladset. Den blev med andre ord næsten firedoblet før restaureringen. Tarık Zafer Tunaya kulturcenter er blevet et levende kultur- og kunststed i regionen efter vores vedligeholdelses-, reparations- og renoveringsarbejder. Atlas Passage er i øjeblikket vært for Istanbul Cinema Museum, som serverer med sin teknologi, der omfatter verdensklassenyheder og et meget rigt arkiv, og Atlas 1948 Cinema, som vi har fornyet på den mest moderne måde uden at miste sin nostalgi. Vores museum i sig selv er allerede et separat attraktionspunkt.

Derudover tilføjer gallaer, festivalfremvisninger og udstillinger fortsat farve til vores folks liv. Jeg vil især nævne bygningen, der er vært for museet. Der udførte han en detaljeret restaurering og restaurerede en meget værdifuld skat. kazanstejl. Jeg er sikker på, at du vil nyde at besøge såvel bygningen som museet. Igen, inden for rammerne af dette projekt, åbnede vi en dør til både hans historiske personlighed og litterære værdi som et tegn på loyalitet over for det elskede minde om vores digter af Uafhængighed. Mehmet Akif Ersoy Memorial House er virkelig blevet en af ​​de mest specielle værdier af Beyoğlu Cultural Road med dens identitet og hvad den tilbyder, og selvfølgelig er AKM, som vi indvier den 29. oktober, Republikkens dag, døren til livet 365 dage og 24 timer, hvor næsten alle kunstgrene møder mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag. Det var et værk i verdensklasse, der vil være åbent.”

Ersoy sagde, at de lavede en investering på over 5 milliarder lira for kun 2,5 værker på kulturvejen: "Selvfølgelig er der mere på denne rute. Pakkepostkontor, Tomtom Street, Beyoğlu Kommune Istiklal Art Gallery, Garibaldi Stage, Odakule Passage, Emek and Alkazar Cinemas, Refia Övüç Maturation Institute, Maksim, Mimar Sinan Fine Arts University Painting and Sculpture Museum, SALT Beyoğlu, İKSV - Istanbul Foundation for Culture og kunst, Pera Museum, Arter (Koç Museum) og Gezi Park er også meget værdifulde steder i Beyoğlu Kulturvej. Jeg tror, ​​at investeringerne fra både vores ministerium og den private sektor i stærkt samarbejde er tilstrækkelige indikatorer til at forstå betydningen, dybden og værdien af ​​Beyoğlu kulturvejsprojekt. ” brugte sætningerne.

Mere end tusind kunstnere vil deltage i festivalen

Minister Ersoy forklarede, at de vil afholde 1000 udstillinger og specialprojekter, 64 koncerter, 40 workshops, 75 kunst- og litteraturforedrag og videokortlægningsshows på 45 forskellige steder med deltagelse af mere end 25 kunstnere på Beyoğlu Culture Road Festival.

Påpeger, at AKM åbner med operaen "Sinan", en tyrkisk komposition, den 29. oktober, sagde Mehmet Nuri Ersoy, "Operaen 'Sinan', som var specielt komponeret til åbningen af ​​AKM efter instruktioner fra vores præsident, vil mødes med kunstelskere. Librettoen til denne specielle opera, komponeret af vores ansete lærer Mr. Hasan Uçarsu, er af Dr. Den tilhører Bertan Rona Beyefendi. Værket bringer den berømte italienske instruktør, Vincenzo Grisostomi Travaglini, op på scenen.” han sagde.

Ersoy udtalte, at London Philharmonic Orchestra, som anses for at være et af de bedste orkestre i verden, vil fremføre et meget specielt repertoire på AKM-scenen med sin gigantiske 31-personers stab, og tilføjede: "Haydar Haydar, skrevet af den veteran tyrkiske komponist Özkan Manav, vil også blive udført. er inkluderet i programmet. Således vil London Philharmonic Orchestra for første gang have inkluderet en tyrkisk komponists værk i sit repertoire. ” sagde.

Minister Ersoy udtalte, at som en del af festivalen vil den digitale udstilling, hvor den verdenskendte kunstner Refik Anadol etablerer et hybridforhold mellem arkitektur og ny mediekunst, finde sted i Alkazar Cinema, og den digitale udstilling "Monet & Friends". som vil møde kunstelskere i vigtige byer i verden, finder sted i Galataport. gav følgende information:

“Vi afholder 'Korkut Ata Turkish World Film Festival' mellem den 8.-12. november. 13 lande og autonome republikker vil deltage, fra Kasakhstan til Sakha-republikken (Yakutia). Næsten 100 skuespillere, instruktører, ministre med ansvar for biograf- og kunstsektoren, bureaukrater og virksomhedsledere fra disse lande vil mødes. Atlas 1948 Cinema, Emek Cinema og Tarık Zafer Tunaya Cultural Center viser værkerne fra denne festival. Et anderledes kunstværk formet af behovet for følsomhed over for naturen og levende ting, 'Herbal Fantasy'-udstillingen i det franske kulturcenter vil møde kunstelskere. Taksim-moskeen vil samle storslåede Seljuk-artefakter med sine besøgende med udstillingen 'Tracking Heritage'. Der vil være 29 værker fortolket af vores 74 kunstnere, såsom kalligrafi, fliser, marmorering, miniature og håndtegnede.

På Maksim vil vi se en installation skabt af affaldsmaterialer, hvor den franske kunstner Bernard Pras og den berømte maler Pierre Auguste Renoir fortolkede værket 'La grenouillère'. Som et resultat af 'Young Art: 7th Contemporary Art Project Competition' vil 45 værker, der er bestemt af udvælgelseskomiteen, blive udstillet i Tarık Zafer Tunaya Cultural Center. Der vil også være en udvalgsudstilling bestående af værker af 32 nyuddannede unge kunstnere, der repræsenterer Tyrkiets nye generations kunstnere på Tophane-i Amire-Tek Dome. Mimar Sinan Fine Arts University Osman Hamdi Bey Hall vil åbne sine døre for værker af studerende, der studerer på 87 Fine Arts High Schools og Fine Arts Fakultet på mere end 80 universiteter i hele Tyrkiet."

Beyoğlu Culture Road bliver det internationale mærke i Istanbul og Tyrkiet

Ersoy påpegede, at Beyoğlu Cultural Road Festival vil blive afholdt to gange om året, i det første og i efteråret, og understregede, at Beyoğlu Cultural Road vil blive Istanbuls og Tyrkiets internationale mærke.

Minister Mehmet Nuri Ersoy nævnte, at brugere kan få information om begivenhederne med den særlige mobilapplikation, der er forberedt til Beyoğlu Cultural Road:

"Vi gjorde vores arbejde, så ingen detaljer blev overset. Med den specielle mobilapplikation, der er forberedt til Beyoğlu Culture Road, vil brugerne kunne få information om de begivenheder, der vil finde sted. De vil være i stand til at planlægge de begivenheder, de vil deltage i, ved at se, hvilket arrangement der afholdes på hvilket sted tættest på dem. De vil være i stand til at få adgang til detaljerede oplysninger om begivenhedsstederne og få rutevejledning til disse punkter. Brugere vil også have information om alle de begivenheder, de har deltaget i eller vil deltage i, takket være de profiler, de har oprettet. Mens begivenhederne finder sted, vil de være i stand til at følge de aktuelle nyheder og sociale medier fra applikationen."

Ersoy sagde, at de sigter mod at færdiggøre restaureringen af ​​Tekel-bygningerne i İzmir inden udgangen af ​​2022, "Vi vil bringe det sammen med kunstelskere. Vi ved, at det er et meget følsomt punkt for springvand. Inden for rammerne af planen projekterer vi en stor republiklandsby og en kultur- og kunstdal. Fra 2023, efter at monopolbygningen er taget i brug, vil kulturelle og kunstneriske aktiviteter starte her, ligesom i Istanbul.” han sagde.

Ersoy, der understregede, at de mål, som præsident Erdogan satte sig i konstruktionen af ​​AKM, er meget gavnlige, sluttede sine ord således:

»Allerede ved forskellige lejligheder udtrykker han altid sin kærlighed til Istanbul. At være borgmester gør også en meget vigtig forskel, fordi han kender denne by meget godt. På det første kabinetsmøde, efter jeg overtog jobbet, var der tre projekter, som de ville have mig til at gennemføre meget hurtigt. En af dem var vores Ankara CSO -bygning. Vi blev færdige og åbnede. Den anden var Istanbul AKM. Vi er færdige, vi åbner den 29. oktober. AKM er naturligvis ikke kun et projekt i sig selv, men også et arbejde, der har et meget vigtigt bidrag og en effekt i overgangen mellem Beyoğlu Cultural Road fra idé til praksis. I denne henseende har den retning, som vores formand har vist, været meget gavnlig for os at se fremad. Det tredje projekt, der er tale om, er i øvrigt Rami Kaserne. Forhåbentlig åbner vi det i slutningen af ​​2022 med identiteten af ​​Istanbuls største bibliotek."

Ersoy foretog observationer i Galataport Istanbul efter begivenheden.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar