Diyarbakir Logistics Center Udbud afholdt

Bud på Diyabakir logistikcenter blev afholdt
Bud på Diyabakir logistikcenter blev afholdt
Tilmeld  


Metropolitan Kommune holdt udbuddet på "Diyarbakir Logistics Center", som åbner Diyarbakir for Mellemøsten og Centralasiatisk marked.

Udbuddet, der ledes af generalsekretæren for Metropolitan Kommune, Ayhan Kardan, blev afholdt i den kommunale udbudshal med den lukkede budmetode i overensstemmelse med artikel 2886 i lov om offentlig udbud nr. 36.

Kardan sagde i sin erklæring, at logistikcentret vil yde et meget seriøst bidrag til regionen.

Kardan sagde: ”Vi er samlet for at realisere udbuddet på Tyrkiets største logistikcenter. En investering på 2 millioner dollars på cirka 200 millioner 150 tusinde kvadratmeter vil skabe beskæftigelse for cirka 5 tusinde 500 mennesker. Det vil yde et betydeligt bidrag til økonomien i regionen. Det er et meget vigtigt projekt for Diyarbakır og vores land, vi lægger stor vægt på det. Forhåbentlig vil det være en god investering for vores land, vores by, vores region, og det vil være en god investering. ''

Et selskab deltog i udbuddet, der blev sendt live til Metropolitan Kommune på sociale medier -konti, og hvor 2 virksomheder modtog specifikationer.

Efter det sidste bud fra firmaet, der deltog i udbuddet, blev modtaget, blev budet opsagt af kommissionschefen, der skulle forelægges afsenderens godkendelse i overensstemmelse med artikel 2886 i lov om statslig udbud nr. 31.

Logistikcentret, et af Diyarbakırs visionprojekter, vil levere forskellige tjenester sammen, lige fra transport af importerede og eksporterede produkter og råvarer til opbevaring af mange produkter, der skal rettes til hjemmemarkedet.

Diyarbakir bliver Tyrkiets største logistikcenter

Logistikcentret, der også bliver det første i sydøst, etableres på 217 hektar og bliver Tyrkiets største logistikbase. Logistikcentret vil også omfatte en 5-sporet jernbaneterminal.

I centrum, hvor der vil være 11 pakhuse på 16 tusinde kvadratmeter med jernbanebedømmelse, 12 lagre på 500 tusind 8,5 kvadratmeter på 600 tusinde 11 kvadratmeter uden jernbanekobling, 2 lagre på 900 tusinde 23 kvadratmeter, licenseret lager silo område på 161 tusind 500 kvadratmeter, en jernbaneterminal, en lastbilpark med 700 køretøjer, en tankstation. Vil også blive fundet.

Med etableringen af ​​logistikcentret har det til formål at bidrage meget til ansættelsen af ​​Diyarbakır, som er placeret i skæringspunktet mellem de vigtigste handelsruter i regionen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar