Øvre etage på Büyükada -molen, udlejet til TÜGVA, er evakueret

Der er ingen juridiske hindringer for evakuering af Buyukada -molens øverste etage.
Der er ingen juridiske hindringer for evakuering af Buyukada -molens øverste etage.

Evakueringsprocessen ved Büyükada -molen er startet. Der er ingen juridiske hindringer for evakuering af Büyükada -molens øverste etage. Fraflytningsprocessen er startet for implementeringen af ​​retsafgørelsen. Med afgørelsen fra Istanbuls 2. forvaltningsdomstol af 28. maj 2021, nummereret 2021-158, og Istanbuls regionale forvaltningsrets tiende forvaltningsdomstols afgørelser med indsigelsesnummer 2021-765, dateret 06.07.2021, blev den sidste evakuering af Büyükada-molen besluttet. Efter at den juridiske proces var afsluttet til fordel for IMM, blev udsættelsesprocessen startet.

Den øverste del af Büyükada -molen blev udlejet til den tyrkiske ungdomsfond (TÜGVA) i 2018 år i 10. İBB skrev et brev til Şehir Hatları A.Ş den 7. februar 2020 og krævede, at den øverste etage af Büyükada Pier blev overført til tredjemand i strid med brugsaftalen, og lejeaftalen blev opsagt, og dette område blev overdraget til İBB .

Siden er den juridiske proces begyndt. Sammenfattende er begivenhederne vedrørende den øvre del af Büyükada -molen som følger: Büyükada -molen blev sammen med nogle andre moler overført til İBB med den protokol, der blev underskrevet mellem den tyrkiske søfartsadministration og İBB i 2005, baseret på den relevante afgørelse fra privatiseringens høje bestyrelse. İBB overførte Büyükada -molen og andre lignende moler og søkøretøjer til Şehir Hatları A.Ş.

City Lines forpagtede den øverste del af molen til Turkish Youth Foundation (TÜGVA) i 2018 år i 10.

İBB skrev et brev til Şehir Hatları A.Ş den 7. februar 2020 og anmodede om, at den øverste etage af Büyükada Pier blev overført til tredjemand i strid med brugsaftalen, og lejeaftalen blev opsagt, og dette område blev overdraget til İBB . Derefter opsagde Şehir Hatları AŞ lejeaftalen med TÜGVA den 3. februar 21 og anmodede om, at dette område blev evakueret indtil den 2020. februar 28. Han afleverede området til İBB.

Efter at området ikke blev evakueret til tiden, sendte IMM en meddelelse til TÜGVA den 11. september 2020 og anmodede om at blive evakueret inden for 7 dage. Efter at området ikke blev evakueret, skrev IMM denne gang i overensstemmelse med proceduren til distriktsguvernøren for øerne den 6. januar 2021 og anmodede om evakuering af den øvre del af Büyükada -molen.

District Governorate of Islands gav først en evakueringsordre til 26. januar 2021. Senere, med den begrundelse, at TÜGVA -repræsentanter ikke kom på grund af vejrmodstanden, blev evakueringsdagen udskudt til 2. februar 2021. I mellemtiden besluttede retten i sagen, der blev indgivet af TÜGVA for annullering af fraflytningen, at udsætte henrettelsen den 27. januar 2021. Han stoppede udsættelsesprocessen. Imidlertid afviste Istanbul 2. forvaltningsdomstol senere med sin afgørelse af 28. maj 2021 og nummereret 2021-158 anmodningen om aflysning af fraflytningsprocessen og udsættelse af henrettelse. Der var således ingen juridisk hindring foran udsættelsesprocessen. Med denne beslutning skrev IMM igen til District Governor of Islands den 9. juni 2021 og anmodede om, at det pågældende sted blev evakueret og overdraget til IMM.

Distriktsguvernementet i Adalar skrev til IMM den 18. juni 2021 og bad om oplysninger og dokumenter om, at lejeaftalen mellem Şehir Hatları A. Der blev givet en meddelelse til Şehir Hatları A.Ş af IMM for at videregive de ønskede oplysninger og dokumenter til District Governorship of Islands. City Hatları A.Ş sendte de ønskede oplysninger og dokumenter til Islands District Governorate den 8. juli 2021.

I mellemtiden, efter den indsigelse, der blev indgivet af TÜGVA mod afgørelsen fra Istanbuls 2. forvaltningsdomstol vedrørende afvisning af anmodningen om udsættelse af fuldbyrdelsen, med afgørelsen truffet af det tiende administrative sagsafdeling ved Istanbul Regional Administrations Court, med indsigelsesnummeret 2021-765 og dateret 06.07.2021 blev indsigelsen endeligt afvist. Der er gået mere end 9 dage siden brevet af 2021. juni 60 skrevet til Islands District Governorate om evakuering af den øvre del af Büyükada -molen. Med de relevante retsafgørelser er der ingen juridisk hindring for evakuering af det nævnte område.

IMM vil gennemføre domstolsafgørelserne vedrørende evakuering af den øvre del af Büyükada -molen og vil iværksætte de nødvendige juridiske initiativer vedrørende ensidige, forvrængede nyheder, der er taget i overskridelse af loven, på trods af disse klare retsafgørelser. Vil følge op på dette spørgsmål.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar